![]() |
|
fk marka yay önerirmisiniz? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2011 Saat 22:16 |
|
arkadaşlar aracıma 35mm yay alıcam fk marka bilen kullanan varmı tavsiyleriniz bekliyorum saygılar...
|
||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
![]() |
||
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
307 de istediğim düşüklüğü vermedi araç 1.4 dü :)
|
||
![]() |
||
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ben 106da 5lık kullandım guzel düştü ancak
şu anda satılan FK marka yay alman malı degıl türk malı ve ucuza satılıyor tavsiye etmem
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Bizim Siteden Mesut Kardeşim 5 mm Taktırdı Şuanda Hiç Bir Sorun Yaşadığını Duymadım
Oda FK Marka Taktı |
||
![]() |
||
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
bulduğumda 5 yıl garantili alman yazıyor ama fiya olarak 140 tl civarı kandırmaca olabilirmi acaba? birde eibach olarak bunubuldum bu nasıl sizce http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-peugeot-306-eibach-yay-31797217/detay/ |
||
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
![]() |
||
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
istanbulda 50 lıraya satılıyor fk marka bence fk alma derım cunku guven olmaz eibach alabılırsın 150 160 liraya bulursun yada 170
|
||
![]() |
||
|
Valla Eğer Eibach 160 - 170 e varsa Banada Söyleyin Bende Hemen Alayım... Benim Bildiğim FK Bile 125 Liradan Başlıyor... |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
|
||
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
![]() |
||
Ego_Ist ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Mart - 1982 Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
|
ben 5lik fk kullanıyorum gayet menunum ;) sorun yok...
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
fk fena marka değil kullanan cok kisi biliyorum genel itabi ile memnun çoğu, eibach zaten başlı basına bir yay markası cogu kisinin ilk tercihiridrir, fiyatı digerlerine göre daha pahalıdır, birazda sert oldugunu soyleler, sevgiyle kal
|
||
![]() |
||
|
Eibach iyidir. 155TL'den başlıyor fiyatları da.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
ilgi alaka ve bilgileriniz için teşekürler arkadaşalar, geçen hafta harun yurt usta da yaylarımı taktırdırm, torsiyonlarıda düşürdük, inanın yolda giderken viraj arıyorum ve biraz hızlı giriyorum:) yol tutuşundaki performans muhteşem oldu...
|
||
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
ha bu arada hızı ve virajlara hılı girmeyi önermiyoruz bunlar yanlış haraketler:)) ben sadece test amaçlı yaptım tabiki lastiklerimde yeni olduğu için tutuş daha iyi.
|
||
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
![]() |
||
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
|
Dostum ne marka taktın yayları.. bak albayım yukarıdakı yorumlarda yazmıs benım ıcın .. Inan FK taktırdım ve hıccc pısman degılım araba canavar gıbı yol tutusu desen kat kat arttı ayrıca 2 hafta gıbı bı sure ardından yaylar esnemeye basladı bıraz ve konfor yerıne gledı.... hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kullan dostum...
|
||
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
eibach taktırdım saolsın kardeş.hepimiz için kazasız belasız kullanmak nasip olsun
|
||
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
![]() |
||
|
jant lastıkte aldın sanırım ???
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |