![]() |
|
206 CD changer tuşu sıkıntısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ayerkar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2010 Saat 10:20 |
![]() |
|
ayerkar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yetkili serviste 25 tl karşılığında peugeot planet adlı programla teybin konfigrasyonu yapıldı. şuan sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.
ihtiyacı olabilecek arkadaşların bilgisine,
tanımsız cd changer / USB Box:
![]() cd changer tanımlandı..
![]() |
|
![]() |
|
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
gayet güzel bir paylaşım olmuş takdir ettim
|
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
sağol bende aynı ürünü düşünüyorum. işimize yarıyacak şimdiden bu ayarı actırayım.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Bazı 206'larda ayara gerek yok direk tanıyor. Önce ürünü al, tanımazsa açtır derim. Boşuna uğraşmış olma sonra.
|
|
![]() |
|
taskin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Mayıs - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2010 Konum: RİZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Benim 206 tanımadı servisde anlamak istemedi. Arkadaşın görsel anlatımı sayesinde götürüp yaptırmayı düşünüyorum... |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
tşk.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
arkadaslar bursa şancelik peugeot yetkili servis satıcıda atölye şefi Resul abiyi bulmanız yeterlidirr..
taktırdım kullanıyorum cok ta güzel oldu:) Düzenleyen dinoco - 19 Mayıs 2011 Saat 16:30 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |