![]() |
|
Otoların boyalı yüzeyine hasar verebilecek madde |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2011 Saat 17:34 |
Araçların boyalı yüzeylerine hasar verebilecek maddeler; buz giderici maddeler, yol yağı ve katranları, bitki özü, kuş pislikleri ve sanayi kirliliği, kalsiyum klorit ve diğer tuzlar gibi maddelerdir. Zararlı maddeler, araçların üzerinden derhal giderilmelidir. Sabun ve su yeterli gelmezse, bu amaçla geliştirilmiş özel temizleyiciler kullanılmalıdır. Uyarı: Boyalı yüzeylerde güvenle kullanılabilen temizleyici kullanın. Diğer temizleyiciler, boyaya zarar verebilir. |
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tesekkurler ;)
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sağolasın abi geçen kuş pislemiş hemen peçete ye su doktuk ince ince aldık aman diyim :)
Düzenleyen the_beKKo - 15 Nisan 2011 Saat 17:36 |
|
![]() |
|
Eyvallah Arkadaşlar.
|
|
![]() |
|
Aşırı basınçlı su da sonradan boyanan yerin boyasına zarar veriyor.
Düzenleyen Berkay - 15 Nisan 2011 Saat 17:38 |
|
![]() |
|
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
kuş pisligi boyayı eritiyor ya
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
tşk.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
EmRe26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
FREN HİDROLİĞİ
|
|
![]() |
|
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
pahalı benzinde boyaya zarar verir nasılmı ...
anlatayım 12 gün oldu marşa basmadım kedi karga ve lezbiyen kuş bokları aracımı kapladı yıkamadım her benzinciye girişte malum adrese ölüsünden başlayarak sayıyorum bu ara tövbe ettim benzin almıyorum nasiiii kapişş |
|
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|
![]() |
|
azdek ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: Afyon&Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
Kuş pisliği çok sakat dikkat etmek lazım sağlam yapıyormuş hayvanlar işini :)
|
|
Soner Hoca
2005 307 1.4 Benzin 16V 5K, |
|
![]() |
|
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
tek bağırsaklılar yani |
|
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|
![]() |
|
evet bende soyleyecektım sen soylemıssın alıntı yapayım dedım.
boyaya en zararlı madde...
|
|
![]() |
|
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
birde akü suyu benim bundan önceki aracımda dökülmütü tampona anında rengi gitti :(
|
|
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
tesekkurler abıcım .) guzel paylasım benım arabadan eksık olmuyo bu saydıgın maddeler |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
Aman Dikkat Et Kardeşim... Boya Hataları Sıkıntılı Oluyor. |
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
bilgi için teşekküler kardeşim
|
|
![]() |
|
güzel paylaşım için teşekkürler
|
|
![]() |
|
Eyvallah Kardeş Yararlı Oluyorsak Ne Mutlu Bize.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |