![]() |
|
106 quicksilver tıkırtı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2010 Saat 16:51 |
arkadaşlar aracı aldığımdan beri ön takımda kesilmeyen bir tıkırtı mevcuttu aks takozlar amortisör değişimine rağmen ses kesilmedi ( rot başı rotiller sağlam) salıncaklarda sağlam. fakat bu salıncakları tutan plastikten takoz tarzı u şeklinde takoz var bunun görünürde vidası vs yok. bunun vidalarının gevşediğini lifte kaldırınca göremiyoruz. rotçularda bulunan tekerden kaldıran liftlere aldığımızda bu takozdaki boşluk belli oluyor fakat yine o boşluğu alamıyoruz. bunun için paspasları söküp döşemenin altında dikdörttgen bir bölme buluyoruz o döşemeyi de kaldırınca 2 adet somun karşımıza çıkıyor. 16-17 anahtar ile bunları sıktığımızda ne tıkırtı kalıyor ne de sorun. yüzümüz gülmeye başlıyor. inşallah birilerinin işine yarayacak bir bilgi olur.
|
|
![]() |
|
Ego_Ist ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Mart - 1982 Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
slm,
bnde de o sorun vardı, direksiyon kutusunun körüğü yırtıktı o değişti kutu içerisi greslendi daha sonra tıkırtı bujisi sanırım o değişti ses %70 azaldı bazen yine ses duyorum o da spor yaydan kaynaklanan ses sanırım ??? ama bu dediklerin de aklımda bulunsunn tamirciye gittiğimde söyliycem bi kontrol etsin.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
tamirciye gerek yok dostum 16-17 anahtar yeterli oluyor ben kendim yaptım :) direksiyon kutu problemi çok ayrı bir durum. bu ses vites değiştirirken de özellikle düşük devirlerde çok gelen bir ses
|
|
![]() |
|
muzarix ![]() 2. Vites ![]() ![]() 18 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2009 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
Merhabalar!
Öncelikle paylaşımınız çok önemli, konuyla ilgili sıkılması gereken yeri daha iyi anlamak için varsa bi foto değilse tam bir tarif verebilir misiniz? Aracımdaki ses kesilmezse ben kesilecem :S
|
|
MCALISKAN
1999 PUG106 XR 3K ESES |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |