![]() |
|
307 şeytan kırmızısı siyah parçaları boyatsammıı?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||||
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2011 Saat 21:46 |
|||||
307 şeytan kırmızı aracım var siyah parçalar gözüme hoş görünmüyor tümünü aracın kendi rengine boyatsammı yoksa alüm.kaplama ypılıyor onlarımı yapsam arkadaşlar tavsiyeniz nedir yaptıran varmı tavisiyelerinizi bekliyorum.
|
||||||
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
||||||
![]() |
||||||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
kaplama yaptırırsan bi zaman sonra yıkamadan falan dolayı sökülecek boyayıda altına malzemesini sürüp çok harika yapan ustalar var sökülmüyor yaptırırsan çok güzel duracaktır ama kendin bilirsin boyatanlar var araçlarında çok güzel duruyor |
||||||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||||||
![]() |
||||||
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|||||
evet bende görüyorum çok tatlı duruyor araç bütün görünüyor valla yaza bakalım biraz bütçe ayırırsam yaptıracağım.teşekkürler tavsiye için
|
||||||
|
||||||
![]() |
||||||
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
Bende ileride aynı renge boyatacağım.
|
||||||
![]() |
||||||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|||||
bıyıklarla kapı çıtalarını boyat tamamdır.
ayrıca siyah jant siyah film, siyah stop ve siyah far yaparsan kırmızı ve siyahın kombinasyonu olur mükemmel olur. bende de şeytan kırmızı var kısmet olursa dediğim gibi yapacağm
|
||||||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||||||
![]() |
||||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|||||
kısmetse yarın cam filmini çektirmeye gideceğim boyama işinide yazın yapacağım aslında araştırıyorum kendim yapabilirmiyim boya işini bakacağım şimdi sadece cam filmini yapacağım birde depo kapağına gümüş bişe takılıyor onu düşünüyorm
|
||||||
|
||||||
![]() |
||||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|||||
arkadaşlar bugğm cam filimi çektirdim siyah stop yaptırdım ve harika oldu görüntü ama siyah çıtaları boyatmak için fiyat sordum baya tuzlu 150 200 gibi rakamlarda fiyatlar o edenle vazgeçtim onun yeriine araca komple pasta cila yola devam :)
|
||||||
|
||||||
![]() |
||||||
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
|||||
ben kendı aracımınkını boyattım.boyat bencede sıyah goze hos gorunmuyor
Düzenleyen masumserseri - 09 Nisan 2011 Saat 16:40 |
||||||
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
|
||||||
![]() |
||||||
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
|||||
bence tampon ve kapı bantlarını ve kapı kollarını araç rengine boyat, avatarındaki gri 307 gibi, gerisine elleme, aracın her plastik parçasını boyatırsan araç boya küpüne düşmüş gibi görünüyor. Fiyat konusuna gelince, şahsi fikrim bu rakama değeceği yönünde.
|
||||||
![]() |
||||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|||||
benimde çok hoşuma gidiyor görüyorum öyle boyatmış arkadaşların 307 lerini gözüm kalıo valla:) ama şimdilik cam filmi ve siyah stopla başladık bakalım gayet güzel oldu görüntü rezim ekleyeceğim bir ara kararsız kaln arkadaşlar olursa tüm işlem bittikten sonra
|
||||||
|
||||||
![]() |
||||||
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
|||||
bgvggtı5oı65rutrtıocxkıyğuşp9ğıupı
|
||||||
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
||||||
![]() |
||||||
azdek ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: Afyon&Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
|||||
Hocam boyat bencede görüntüsüne sende hayran kalacaksın ama boya işine fazla fiyat vermişler yetkili servisemi sordun nuedir? Git bi sağlam boyacıya yarı fiyatına hallederler
|
||||||
Soner Hoca
2005 307 1.4 Benzin 16V 5K, |
||||||
![]() |
||||||
d3n1s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
|||||
o parçalar biraz büyük, ayrıca adabıyla yapılacaksa, yani yüzey temizlenip zımparalanıp altına özel ilacı, ilacın üstüne astarı, astarın üstüne boyası atılacaksa bu rakam abartılı değil. Boyanacak parçalar plastik olduğu için temizlik işleminin çok iyi yapılması gerekir, ilaç sürmezlerse de boya zamanla atar. |
||||||
![]() |
||||||
azdek ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: Afyon&Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
|||||
|
||||||
Soner Hoca
||||||
![]() |
||||||
|||||
Allah Allah? O zaman biz burada büyük şehirde yaşadığımız için kazık mı yiyoruz nedir? Kuzenimin Corsa'sında bu parçaların dengini boyatmıştık, 150 lira almıştı boyacı hem de tanıdık vasıtasıyla gitmiştik, 307'dekinden de daha az bir alan boyanmıştı, yan kapı bantları ve kapı kolları boyanmıştı sadece. Dolayısıyla 307'de ön ve arka tamponda kocaman bantlar varken bana mantıklı geldi fiyat. Bu arada amacım ukalalık yapmak değildi, bazı boyacılar işin kolayına kaçıp plastiğin altına ilaç sürmeden direk astar atıp boyuyorlar, e haliyle daha ucuz fiyat çıkarıyorlar, ondan anlatmıştım :) neyse bunları bilmeyip bu konuyu takip edenler için faydalı olmuş oldu. Düzenleyen d3n1s - 09 Nisan 2011 Saat 21:38 |
||||||
![]() |
||||||
|||||
|
||||||
Soner Hoca
||||||
![]() |
||||||
|||||
Allah Allah yine :) yetkili servise boyanın geliş fiyatı bunun iki katı? eskiden C3'üm vardı, onun kapı kollarını, aynalarını ve bagaj çıtasını boyatmıştım, harcanan boyanın kaç gram olduğunu hatırlamıyorum ama o miktar boyanın servise geliş fiyatı 130 lira idi. |
||||||
![]() |
||||||
|||||
|
||||||
Soner Hoca
||||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |