|
ışık yandıkdan sonra kaç km gider? |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
BERKAN
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2010 Konum: ÇORLU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2011 Saat 16:39 |
merhabalar benim sorum şu olacak 2005 model 206 hdı var yakıt ışıgı yandıktan sonra kaç km gider bu araç hiç deneyen yada bilgisi olan var mı ?
|
|
Her yiğidin gönlünde bir ASLAN yatar...
|
|
oguzhan29
3. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
bende yanmıştı şehir içi 65km gittim ama hale yanıyordu petrolde fulledim dedim ne olur ne olmaz biter falan ama epey daha götürürdü yani çünkü lamba yanınca uzun yolda 80-120 arası götürüyor herhalde
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
onun cevabını vermek çok zor çünkü kullanıma bağlı. aracın yüklü olur gittiğin yol rampa olur 50 km gidiyorsa 25 km gider.
yani senin gaza basışın gittiğin yol dur kalklar falan değişir, ama normal şartlarda en az 50 km gider.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
BERKAN
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2010 Konum: ÇORLU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
peki şöyle bir hesaptan yola cıkalım depoda kaç lire kaldıgında lamba yanıyor. burdan daha net kestirebilrz..
|
|
Her yiğidin gönlünde bir ASLAN yatar...
|
|
Serhun
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Konum: ÇORLU 59,5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Normalde her aracın 40 kilometre diye biliyorum (tabi kullanım şartları önemli) Ama en önemlisi bunu denedikten ve depodaki kirli yakıtı arabaya doldurduktan sonra yaşanılan sorunların giderilmesi işleri. |
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
valla bu pejolardaki şamandıralı sistem biraz farklı olduğu için yine gaza basma şekline göre değişir derim.
mesela 307 şehir içinde lamba yandıkdan sonra depodaki ile kç km gideceğimi göstermiyor yanlız uzun yolda sabit hızda gittiğim için lamba yansa bile 120 km gider diyor bu şekilde.
ama normal şartlarda tahminimce 50 km gidecek kadar yakıt kaldığında yanıyor.
yanlışım varsa arkadaşlarım düzeltsin.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
klemann
1. Vites Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benim 206 dizel sehir icinde 65 km felan gitmisti bir keresinde
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yol bilgisayarında 100km kaldığında ışığı yakıyor..
|
|
Yusuf Tekoglu
2. Vites 22 - Ocak - 1992 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: Çamlıca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf Tekoglu
|
Ben 35 KM Die biliyodum Yanılmışım Demekki Yanımlıdğıma Çok sevindim :) Ben Işık Yandığı Anda en yakındaki benziciye giriyorum valla.
|
|
Honda Gibi Gazlarım BMW Gibi Yanlarım...
Mercedes Vito 112 CDI VIP 34 CTC 01 |
|
klemann
1. Vites Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
en iyisini yapiyorsun bence. depodaki pisligi cektirmeye hic gerek yok, en iyisi ceyregi hic dusurmemek. |
|
Yusuf Tekoglu
2. Vites 22 - Ocak - 1992 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: Çamlıca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf Tekoglu
|
Geçen Hafta Abimin 3.18 Aracının Benzin Pompası Yandı 220 TL 30 TL de İşçilik Ladı 250 TL Hadi Geçmiş Olsun....Peugeot ki Ondan Aşşa Olcağını Pek Sanmıyorum.
|
|
Honda Gibi Gazlarım BMW Gibi Yanlarım...
Mercedes Vito 112 CDI VIP 34 CTC 01 |
|
tigerland
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
bir keresinde 1.6 8V 206 aracımda test etmiştim. ışık yandı 77 km geçtim ama tam bitmeden benzinliğe girdim.
|
|
d3n1s
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 359 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
206 1.6 16v ile şehir içi 65 km gittim. Işık yandıktan sonra bulduğum benzinliğe girip depoyu fulllediğimde 38-40 litre benzin alıyorum, demek oluyor ki 8-10 litre benzin kaldığında ışık yanıyor. (bildiğim kadarıyla depo 47 litre)
|
|
burakdmr
1. Vites 18 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2011 Konum: SİNOP/SAMSUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Peki arkadaşlar benim araç 07 comfort düz vites 1.4 benzinli.. SAnıyorum 60 lt benzin deposu.. Bir depo benzinle kaç km yapan var??..
|
|
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
benim ışık hiç sönmüyor ki :))) 10-15 tl atıyorum gezıyorum dibe dayandıgında petrole gırıyorum alıyorum hla ısık yanmaya dewam edıyor:d malum ogrencı halı ama sehır ıcı falan 70 km rahat goturuyor benı
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
slnysf
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben fabrika verisi 50 diye biliyorum.. ama mecburiyetten 90 100 km gittiğimi biliyorum.. ama asla ışık yanarken gitmeyi tavsiye etmiyorum.. mazot pompasının yanması kuvettle ihtimal çünkü..
|
|
burakdmr
1. Vites 18 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2011 Konum: SİNOP/SAMSUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
VAR MI BİLEN :))
|
|
acad
1. Vites 06 - Ekim - 1963 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dizel araçlarda ışık yandıktan sonra öyle uzun boylu gezmenin anlamı yok, imkanınız varda hemen benzinliğin yolunu tutun, eğer imkanınız yoksa en fazla 30-35 km. yol ile sınırlandırın, eğer aracınızı kullanmaya devam ederseniz, mazotunuz tükendiği zaman,mazot pompası na ve enjektörlere zarar verme ihtimaliniz ortaya çıkar ki bunu hiç tavsiye etmem, 3 kuruş için bir sürü masraf edersiniz... |
|
2007 307 1.6 HDI XS
|
|
F-Eren
2. Vites 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yol bilgisayarı 80-100 arası gösteriyor ışık yanınca ve ben bi sefer 80km gittim bitmedi
ayrıca 206daki yol bilgisayarının gerçekliğine defalarca şahit oldum güveniyorum. 80 km gider normal koşullarda
|
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
Sönmez
2. Vites 10 - Haziran - 1989 Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 220 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bilgiler icin sagolun
|
|
'2o6 Xs 1.6 2oo3
Seytan ^ Kirmizisi |
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |