![]() |
|
kullanmadığınız bilgisayar parçası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
murat20021978 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat20021978
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2011 Saat 13:32 |
|
Bende de TV Kartı var isteyen olursa ÖM atarsa gönderirim:D |
||
2006-206 X-Design 1.4 Benzinli
|
||
![]() |
||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
![]() |
||
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
Tamam kardeş, ben yanlış anladım ;)
|
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
|
modem için adres alınmıştır yarın vericem kargoya
|
||
![]() |
||
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
Elindeki parçaları inan çok merak ettim, nedir o PARÇALAR banada anlatirmisin lütfen :D |
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
kardesım elımde bı kac parca var ucretsız vereyım ısıne yarayacakları yaz sen elımde cok parca vardı hep dagıttım ama pek bısey kalmadı umarım elımdekıler ısıne yarar :)
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
trigger ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 180 |
|
arkadaşlar ilginize teşekkür ederim.
gerekli olanları yazacaktım kiapartman boşluğundan eski monitörü almışlar. öncelikle monitör lazım, yine eskiler idare eder.
kasayı da açıp bakıcam ve gerekenleri yazıcam birazdan |
||
![]() |
||
|
bende modem var dostum bi işimede yaramıyo.
özelden msj at adresini gönderiyim
kablosuz modem ama resetlemen gerek ben pek anlamam saglam sonuçta işini görürse ne mutlu bana
![]() |
||
![]() |
||
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
|
elimde p4 2,66(64bit destekli) işlemci ve fanı orjinal,asus 350 w. power ve zoom x4 adsl modem var.
Düzenleyen mimitt - 05 Nisan 2011 Saat 21:50 |
||
![]() |
||
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
|
keşke daha önce söyleseydin. eski modemimi sattım. başka neler lazım
|
||
![]() |
||
![]() |
||
trigger ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1985 Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 180 |
|
arkadaşlar merhaba
eski bilgisayarımı çalıştırabilmem için bir iki parçaya ihtiyacım var elinde kullanmadığı parça olan var mı. özellikle acilen adsl modem gerekli. onuremre_1@ hotmail. com a mesaj atabilirsiniz çok teşekkürler
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |