![]() |
|
307 jant kapağı tavsiye |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sace ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mart 2011 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2011 Saat 22:45 |
Selam arkadaşlar. Ben Çorludan Celil. 2002 307 XR ege mavisi aracım var. Jantların çelik jant değil, 15 inç jant kapağı almak istiyorum. Kendi üzerinde şu anda orjinal jantları var ve oldukça eskimişler ve kötü görünüyorlar. Şimdilik çelik jant düşünmüyorum. Acaba orjinal görünümlü kapak mı alsam yoksa internetten satış sitelerine baktığım kadarıyla çelik jant görünümlü vs.vs jantlar var tavsiye edermisiniz. İşi bilmiyorum emanet gibi durmasın :) Tavsiyelerinizi bekliyorum.. şimdiden teşekkürler.
|
|
2002 307 XR 1.6 ege mavi
|
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
orjınalden şaşma dostum kesınlıkle dıgerlerı dandık olur tipsiz durur altında kara jantla .
birde imkanın varsa en kısa zamanda 5 kollu 16 307 jantına gec derım:)
|
|
![]() |
|
sace ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mart 2011 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
16 jant 15 e göre avantjalı mı?
|
|
2002 307 XR 1.6 ege mavi
|
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
dez avantajlı ama görünüm on numara :)
|
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
jant kapağı olsun afilli olsun dersen spinner al. ama kalite olanını. tabi kesin çözüm jant... bende de 307 var, 2004 XR. ZCW marka 17 inç krom jantlarım varki sorma gitsin... bakanın gözleri kamaşıyor... akşamları far bile yakmıyorum jantlardan yansıyanlar etrafı aydınlatıyor :) jant jant jant...
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
Serhun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Konum: ÇORLU 59,5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
Kapaklar onarılıp boyanır kullanılır ya da arkadaşların dediği gibi jant alınırsa daha güzel olur bence.
|
|
![]() |
|
cakici9843 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakici9843
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
orjinal xr jant kapağı satan bir site var arakadaşım. yan sanayii ürünü. 4 kapak 55 tl sanırım. çok uygun bence. janta geçmeyi düşünüyorsan ilerde al kullan şimdilik. link gönderirirm sana istersen
|
|
peugeot 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
benimkilerde yıpranmıştı 40 liraya yan sanayi aldım çin malı herhalde hiç bir farkı yok görünüş olark ama 1kışda bitti yani tırnakları kırıldı diske yakın yerlerinde sararma var orjinallari boyatıp kullanmayı düşünüyorum
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
azdek ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: Afyon&Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
Kardeş orjinalini al taktır yine benimde eskidi biraz iyice pert olsun orjinal atacam bende sakata gelme
|
|
Soner Hoca
2005 307 1.4 Benzin 16V 5K, |
|
![]() |
|
Teşekkürler cakici, linki gönderebilir misin bana.
|
|
2002 307 XR 1.6 ege mavi
|
|
![]() |
|
Görüşlerinizi bildirdiğinizden dolayı hepinize teşekkür ederim. |
|
2002 307 XR 1.6 ege mavi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |