|
sıfırdan farksız 14inc lastik uygun fiyata |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
106_arts
1. Vites Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 29 Mart 2011 Saat 22:29 |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-lastik-1756514-kar-tipi-pirelli-500-km-yapti-sadece-43472943/detay
arkadaşlar cok cok az kullanıldı aralık ayında aldım ocak ayının sonlarına doğru söktüm cıkardım
isteyen varsa siteden indirim yaparım yada siz verebılecegınız fiyatı yazabılırsınız
Düzenleyen 106_arts - 30 Mart 2011 Saat 13:38 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sadece 500 km kullandın ise fiyatını bu kadar düşürmenin başka bir sebebi mi var? Lastikler çok mu sert? Son kullanma tarihi mi geçmiş?
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu arada 14 jant olunca ölçeye bakmamıştım. Benim ölçüm değilmiş. Sorularımı geri çekiyorum.
|
|
106_arts
1. Vites Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
lastikler sıfır gibi sadece kalabalığı gitsin alan arkadaşımızın uygun fiyata işi görulsun ;) yumuşacık lastıkler :D
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bence arkadas gonul hoslugu olsun dıye o fıyata verıyor. alanda satanda hayrını gorsun ıste :)) guzel kardesım lastıklerın fotografını koyup bırde lastıgın tam modelını yazarsa alacak kısıler adına cok daha acıklayıcı olacaktır.
|
|
106_arts
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
fotolar gelıyor 5 dk ya
|
|
106_arts
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
resim eklendi |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yanlıs hatırlamıyorsam bu lastık pırellı nın wınter carvıng modelı olması lazım. gerektıgınde uzerındekı delıklere cıvı takılabılme ımkanıda var... karı kısı cok yasayan bolgeler ıcın bıcılmıs kaftan :)) |
|
oguzhan29
3. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
2 lastik fiyatı mı 4 mü kardeş
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
106_arts
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
4 lastik takım olarak bu fiyata
arasan bulamassın böle lastik böle fiyata
arkadasın söledıgıde dogru istedıgınde civi takabılıyorsun pirellinin vinter carving modeli
|
|
106_arts
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güNCELLLLLLLLLLLL |
|
Serhun
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Konum: ÇORLU 59,5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hayırlı satışlar.
|
|
106_arts
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
günceLLLL UCUZZZ
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |