|
sıfırdan farksız 14inc lastik uygun fiyata |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
106_arts
1. Vites Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 29 Mart 2011 Saat 22:29 |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-lastik-1756514-kar-tipi-pirelli-500-km-yapti-sadece-43472943/detay
arkadaşlar cok cok az kullanıldı aralık ayında aldım ocak ayının sonlarına doğru söktüm cıkardım
isteyen varsa siteden indirim yaparım yada siz verebılecegınız fiyatı yazabılırsınız
Düzenleyen 106_arts - 30 Mart 2011 Saat 13:38 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sadece 500 km kullandın ise fiyatını bu kadar düşürmenin başka bir sebebi mi var? Lastikler çok mu sert? Son kullanma tarihi mi geçmiş?
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu arada 14 jant olunca ölçeye bakmamıştım. Benim ölçüm değilmiş. Sorularımı geri çekiyorum.
|
|
106_arts
1. Vites Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
lastikler sıfır gibi sadece kalabalığı gitsin alan arkadaşımızın uygun fiyata işi görulsun ;) yumuşacık lastıkler :D
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bence arkadas gonul hoslugu olsun dıye o fıyata verıyor. alanda satanda hayrını gorsun ıste :)) guzel kardesım lastıklerın fotografını koyup bırde lastıgın tam modelını yazarsa alacak kısıler adına cok daha acıklayıcı olacaktır.
|
|
106_arts
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
fotolar gelıyor 5 dk ya
|
|
106_arts
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
resim eklendi |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yanlıs hatırlamıyorsam bu lastık pırellı nın wınter carvıng modelı olması lazım. gerektıgınde uzerındekı delıklere cıvı takılabılme ımkanıda var... karı kısı cok yasayan bolgeler ıcın bıcılmıs kaftan :)) |
|
oguzhan29
3. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
2 lastik fiyatı mı 4 mü kardeş
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
106_arts
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
4 lastik takım olarak bu fiyata
arasan bulamassın böle lastik böle fiyata
arkadasın söledıgıde dogru istedıgınde civi takabılıyorsun pirellinin vinter carving modeli
|
|
106_arts
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güNCELLLLLLLLLLLL |
|
Serhun
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mart 2011 Konum: ÇORLU 59,5 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 478 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hayırlı satışlar.
|
|
106_arts
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
günceLLLL UCUZZZ
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |