![]() |
|
Asker Gidiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yusuf Tekoglu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 22 - Ocak - 1992 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: Çamlıca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf Tekoglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mart 2011 Saat 22:56 |
Abi Ben Bundan snra daha çok yanlıcam babam arabayı satıyo :(( Kafaya Transporter takmış Napcam Ben o Kamyonla Yaa :(((
|
|
Honda Gibi Gazlarım BMW Gibi Yanlarım...
Mercedes Vito 112 CDI VIP 34 CTC 01 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
demek yengeclıkten ıstıfa edıyorsun heee :))
aferın yola gell :))))) sende at gıbı 4 nala kos sımdı :))
s2000 ıcın ıse dıreksıyonu bıraz cevırıp bırazda gaz pedalına basmak yetıyor. arac senı anlayıp kendılıgınden 360 derece yapıyor :PPPPPPPPPP
|
|
![]() |
|
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
:))) mnuhabbet kopmus burda :.. malum h.sonu gurunce araya forumdan uzak kalıyoruz :D yusuf hayırlı olsun aga da bence okul mokul hıkaye hıc okuma gerek yok gıt pasalar gıbı yap ta gel bence sonra ıstesen de ıstemesende hayatın garantyıye almak ıcın cabalıcaksın :DDD bu arada cecolıııı dokturmussun yıne 1 sen 2 mesut dıye :DD ama ben bluetazz ma acıyorum artık :DD yakında kut kut ses gelmezse sagdan soldan dıye artık yan yok yengec dıılız artık :DDd at gıbı kosacaz :D yan olayını ınslh s2000 mz oldugunda yaparız artık :DDD
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
kulahıma anlat sen bakayım :))))))
yolda oyle her gordugune lolo yapma sonra tekerını patlatırlar :PPPPPPPPPP
|
|
![]() |
|
Yusuf Tekoglu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 22 - Ocak - 1992 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: Çamlıca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf Tekoglu
![]() ![]() ![]() ![]() |
:)) Kızlar Beklesin bizi abi Rahat Olalım 15 ay :)) |
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
hahaha :))) ulen yusuf dedıgın gıbımı yapalım :D kızlarıda goturelım askere :D
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
okulun bıtsın bakalım ondan sonra pasalar gıbı gıder gelırsın ınsallah :))
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf Tekoglu
Vatan bize kızları tek başına bırakalım daha güvenli :D
|
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
zamanında gıtmek en guzelı kardesım bak benım arkadaslar safak 30 dıyo :D pısman oldum acıkcası ama okul sart tabıkı :) bız daha gıtcez bakam :D aynı tertıp gıdem :D vatan bıze kızlar klemanna emanetmıs bak :)))
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
HAYIRLISI
|
|
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf Tekoglu
heheh :)) Abi ne bilim askerlik pisikolojisi başladı açtım konuyu :)) Ya herkes askere git demiş ama önce okulumu bi bitirim askere zaten gideriz.Önce hayatımı bi garantiye alim :)
Askere Yanlayarak Gidicem :))
|
|
|
![]() |
|
Allah ıyılıgını versın senın emiiiiiiii :)))
bu arada yengec gıbı yan yan gıden yusuf kardesım bana kalırsa sen bıze fake atıyorsun. unıversıte tecılı dıyorsan nıye asker gıdıyor konusu acıyorsun bakemmm :))))) hesap ver bakalımmm :)))))
senı gıdı yancı senıııııı... yengec koyacagım adını senın. 1 sen 2 mesut :)))
|
|
![]() |
|
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Vatan sana kızlar bana emanet yusuf kardeşim :P
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
üniversite olmazsa atla git devre kaybı oluyodun galiba, olsun sen git yinede
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
cakici9843 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakici9843
gençken gitmeni tavsite ederim ilerde zor olur |
|
peugeot 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
Haydi Hayırlısı Yusuf um
Bu Ülke Senden Çok Şey Bekliyor. Git ve Vatani Görevini Tamamla Görev Beklemez. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf Tekoglu
Slm Arkdaşlar bugun ASkerlik Muayene Kağıdım Geldli Büyüdüğümün Farkına Vardım :)) Bu Arada KAğıdım Geldi Ama Gitmicem Tecil Ettircem Malum Üniverste :)
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |