![]() |
|
Asker Gidiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yusuf Tekoglu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 22 - Ocak - 1992 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: Çamlıca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf Tekoglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mart 2011 Saat 19:10 |
Slm Arkdaşlar bugun ASkerlik Muayene Kağıdım Geldli Büyüdüğümün Farkına Vardım :)) Bu Arada KAğıdım Geldi Ama Gitmicem Tecil Ettircem Malum Üniverste :)
|
|
Honda Gibi Gazlarım BMW Gibi Yanlarım...
Mercedes Vito 112 CDI VIP 34 CTC 01 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Haydi Hayırlısı Yusuf um
Bu Ülke Senden Çok Şey Bekliyor. Git ve Vatani Görevini Tamamla Görev Beklemez. |
|
![]() |
|
cakici9843 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakici9843
![]() ![]() ![]() ![]() |
gençken gitmeni tavsite ederim ilerde zor olur |
|
peugeot 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
üniversite olmazsa atla git devre kaybı oluyodun galiba, olsun sen git yinede
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Vatan sana kızlar bana emanet yusuf kardeşim :P
|
|
![]() |
|
Allah ıyılıgını versın senın emiiiiiiii :)))
bu arada yengec gıbı yan yan gıden yusuf kardesım bana kalırsa sen bıze fake atıyorsun. unıversıte tecılı dıyorsan nıye asker gıdıyor konusu acıyorsun bakemmm :))))) hesap ver bakalımmm :)))))
senı gıdı yancı senıııııı... yengec koyacagım adını senın. 1 sen 2 mesut :)))
|
|
![]() |
|
Yusuf Tekoglu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 22 - Ocak - 1992 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: Çamlıca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf Tekoglu
heheh :)) Abi ne bilim askerlik pisikolojisi başladı açtım konuyu :)) Ya herkes askere git demiş ama önce okulumu bi bitirim askere zaten gideriz.Önce hayatımı bi garantiye alim :)
Askere Yanlayarak Gidicem :))
|
|
|
![]() |
|
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
HAYIRLISI
|
|
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
zamanında gıtmek en guzelı kardesım bak benım arkadaslar safak 30 dıyo :D pısman oldum acıkcası ama okul sart tabıkı :) bız daha gıtcez bakam :D aynı tertıp gıdem :D vatan bıze kızlar klemanna emanetmıs bak :)))
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf Tekoglu
Vatan bize kızları tek başına bırakalım daha güvenli :D
|
|
|
![]() |
|
okulun bıtsın bakalım ondan sonra pasalar gıbı gıder gelırsın ınsallah :))
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
hahaha :))) ulen yusuf dedıgın gıbımı yapalım :D kızlarıda goturelım askere :D
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf Tekoglu
:)) Kızlar Beklesin bizi abi Rahat Olalım 15 ay :)) |
|
|
![]() |
|
kulahıma anlat sen bakayım :))))))
yolda oyle her gordugune lolo yapma sonra tekerını patlatırlar :PPPPPPPPPP
|
|
![]() |
|
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
:))) mnuhabbet kopmus burda :.. malum h.sonu gurunce araya forumdan uzak kalıyoruz :D yusuf hayırlı olsun aga da bence okul mokul hıkaye hıc okuma gerek yok gıt pasalar gıbı yap ta gel bence sonra ıstesen de ıstemesende hayatın garantyıye almak ıcın cabalıcaksın :DDD bu arada cecolıııı dokturmussun yıne 1 sen 2 mesut dıye :DD ama ben bluetazz ma acıyorum artık :DD yakında kut kut ses gelmezse sagdan soldan dıye artık yan yok yengec dıılız artık :DDd at gıbı kosacaz :D yan olayını ınslh s2000 mz oldugunda yaparız artık :DDD
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
demek yengeclıkten ıstıfa edıyorsun heee :))
aferın yola gell :))))) sende at gıbı 4 nala kos sımdı :))
s2000 ıcın ıse dıreksıyonu bıraz cevırıp bırazda gaz pedalına basmak yetıyor. arac senı anlayıp kendılıgınden 360 derece yapıyor :PPPPPPPPPP
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf Tekoglu
Abi Ben Bundan snra daha çok yanlıcam babam arabayı satıyo :(( Kafaya Transporter takmış Napcam Ben o Kamyonla Yaa :(((
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |