|
SOYULAN DİREKSİYON SİMİDİ İÇİN NE YAPABİLİRİM?? |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
fifietto
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 26 Mart 2011 Saat 00:05 |
Merhaba Arkadaşlar,
Peugeot 206 aracımın yaşı 6 olmasına rağmen direksiyon simidi soyulmuş ve çok kötü görünüyor, (sanki 30 yıllık araba direksiyonu gibi ) sarmalı direksiyon kılıfı ve normal direksiyon kılıfı haricinde önerebileceğiniz bir şey varsa yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum. İzmir'de bu konu ile ilgilenen önerebileceğiniz bir yer var mı? Şimdiden teşekkürler, Saygılar... Düzenleyen fifietto - 26 Mart 2011 Saat 00:05 |
|
206 HDİ
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aynı sorun bende de vardı ben derı kaplatım çok ta şık oldu
|
|
fifietto
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kaç paraya mal oldu? |
|
ErcaNKarşI
1. Vites 08 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2008 Konum: Ankara-A.Paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 548 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ErcaNKarşI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
deri kaplattır derim bende. ankara da 60tl civarında bir fiyat veriyorlar.
|
|
06 BK 6032 1999 Model 306XS 1.6- Manuel - Gri
Tel : 05334194902 Msn : techno_erc@hotmail.com Desibel Çılgınlığı |
|
206 HDİ
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bana 100 tl yi buldu.
|
|
tugrabozan
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2009 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tugrabozan
|
en güzeli yenisi
|
|
phaselispa
1. Vites 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
|
Ankarada 50 TL ye kaplattım ben
|
|
2005 PEUGEOT 206 FELİNE 1.4 HDİ
Dahi anlamıdaki de ayrı yazılır Alex "De" Souza |
|
axi206
2. Vites 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
valla bedava dedıgınız rakamlar. ben ızmır 3. sanayıden 180 tl fıyat aldım. yalnız adam bırebır orjınalı gıbı yapcaktı yanı bazı yerlerı duz derı bazı yerlerı delıklı derı olcaktı
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
istanbulda 80 tl ye yapıyorlar diye duymuştum adamı bul anlaş direksiyonu sök yolla kaplattır geri al daha ucuza gelir.
yada istanbula yolun düştüğü bir zamana denk getircen,
ayrıca izmirdeki yüksek fiyat alan arkadaşım biraz daha araştır koskoca izmirde 1 tane kaplamacı yok ya. sitemizde izmirden giren arkadaşlarımızla görüş mutlaka bitanesinin haberi vardır yardımcı olur.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
oguzhan29
3. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
soyulan direksiyon simidi ya deri kaplatılır yada yenisi alınır bu işlemden sonra soyulmaz mı yine soyulur onun için üstüne şu araçlarda direksiyona ve torpidoya olan maun kablamaların 3m folyo ile yapılan ve daha güzel duranı vardır ondan yaptırınız
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sayın acer üyelerimiz, konu açmadan önce forumda konunuzla alakalı arama yaptırınız. Bu konunun daha önce daha detaylı işlenmiş olduğunu ve ihtiyacınız olan cevapları içerdiği göreceksiniz. Gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ederim.
|
|
masumserseri
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
|
benım gıbı derı kaplat kurtı-ul bu dertten.ist 80 tl.
|
|
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
|
|
fifietto
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar, Ercü oto döşeme diye bir yerden fiyat aldım kazığın tillahı 180 TL. bu ne arkadaş direksiyon kaç para??
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
nerde kaplattın
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yılan derisimi diye sorsaydın anca okadar eder (:
|
|
|
axi206
2. Vites 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 04 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 172 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
izmirlimisin. aynı yerden fıyat aldık galıba. 3. sanıyede köşe dukkan edit: sımdı telefon ıle baska bır yerden fıyat aldım benım dıreksıyon ıcın 170 tl dedı. (yarı delıklı derı yarı duz derı) mınımum 120 tl ye derı kaplıyorlarmıs ama kalıte dusuk oluyormus 3 ay sonra soyulmaya baslar dedı. http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=264097&productid=otm180004 soyle bır urun var. elı ıgne ıplık tutan herkes yapabılır. Düzenleyen axi206 - 26 Mart 2011 Saat 12:51 |
|
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
kardeşim o kadar para vermicem dıyosan ben gbi deri boyası alacaksın en kalıtelısınden boyayacaksın benım cıllop gıbı oldu daha ustune bıras daha atacagım boya bıraz oturdukdan sonra |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
boraa
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: kdz ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
en iyisi 10 tl deri kılıflar var.hem arabanın orijinali bozulmaz hemde araçtaki kötü görüntü gider..
|
|
Feline 2006
1.4 otomatik orijinal :) |
|
axi206
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben bu dedıgını passatta yapıyorum. dıreksıyon yıpranmamıs sadece sararmıs boyuyorum zaman zaman. yalnız derı boyası cok ılgınc boyadıgın yerın ustunden gecersen ordakı boyayı tıner surmuscesıne sıyırıyor. pejonun dıreksıyonu yırtılmıs o yuzden boya falan kurtarcak gıbı degıl |
|
Öner
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Mart 2011 Konum: İst - Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
206 X-Design 2006 1.4
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |