|
aracımı boyatacagım renk seçimi tavsiye pls:) |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
volkan22
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 23 Mart 2011 Saat 15:23 |
http://img860.imageshack.us/i/fotoraf0125.jpg/
ARKADASLAR ONCELIKLE HERKEZE MERHABA 306 cabrio mu boyatacagım fakat renk seciminde terettuddeyım. sizin gibi tecrübeli arkadaslarımın yardımına ihtiyacım war aracımın resmınıde koydum lutfen bana photoshopla bır guzel tavsıyede bulunurmusunuz ben pek anlamamda yardımlarınız ıcın sımdıden teseekur ederım . Düzenleyen AlbaYDemircaN - 19 Haziran 2011 Saat 11:27 |
|
2000/Peugeot 306 Cabrio /2.0 16v benzin /silver
|
|
tigerland
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
araç nedir ? sarı olabilir :)
|
|
volkan22
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
foto koydum kardeş
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
rengını degıstırmeyı dusunupte bunu detaylı olarak yaptırmayı ıstıyorsan cok teferruatlı bır ıs soyleyeyım. arabanın heryerı sokulmesı lazım kı ben olsam boyle bırseye gırısmem. rengı gayet guzel. bıraz bady kıt ve guzel bır jant lastık kombınasyonu ıle canavar gıbı olur. bırde hardtop bulup sıyaha boyatırsan 10 numara olur dıye dusunuyorum... :))
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Rengi bence de guzel. Neden boyatmayi dusunuyorsunuz ki?
Düzenleyen koliva - 23 Mart 2011 Saat 15:43 |
|
volkan22
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
walla bu renk acmadı beni hem onden az soluk başka renk düsünüyorum
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
o zaman bu makıneye sarı, kırmızı, turuncu cok kıyak gıder, bır arada rolang garros yesılını gormustum muhtesemdı... meselaa;
Düzenleyen cecoli - 23 Mart 2011 Saat 15:57 |
|
volkan22
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
walla kardeş benim istedigim kardeşlerimden biriniz bana fotoshopla tavsiye edermi ben pek anlamamda:S ondan buraya yazdım
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aracı komple söktürüp boyatacağına kaplama yaptır hem boyan zarar görmez hemde heryeri söküldüğünde sonra bidaha takıldığında sorun yaşamazsın. sonradan sökülüp takıldığında ayar tutması zor oluyor çünki.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
volkan22
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkdaslar heryeri sökülmeycek geniş caplı boya yaptırmayacagım silver cok göze batmaz
benim demek isdedigim photoshopla güzel bir renk secme sansımız yokmu ? aracı gorduk benım dusunce turuncu sarı karısımı oldu simli sizede danısmak ısdedım yani aracı herhangı bır renk ve SİMLİ BOYATACAGIM
Düzenleyen volkan22 - 23 Mart 2011 Saat 16:05 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
306 gtı larda dedıgın tonda renk var zaten :))
|
|
volkan22
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benim düşündügüm renk TURUNCU 2 Renk Gündüz Sarımsı Gecede turuncu olacak ve SİMLİ olacak
size danısayım dedim hem photoshopla ilgilenen ARKADASIM WARSA bır e atarsa sevinirim
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
beyaz tercihimdir
|
|
volkan22
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben göz alıcı bir renk düsünüyorum mesela PHOTOSHOPLA ILGILENEN BIR ARKADASIM WARSA
SOYLE GUZEL BIR TURUNCU SIMLI MESELA YAPABILIRSE BANA GORELIM HEP BERABER FIKIR URETELIM SAYGILAR.
|
|
voodoo
2. Vites 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
derin siyah boyat.
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
d3Li
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
206 tılardakı kiraz kırmızı :)
|
|
F-Eren
2. Vites 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ferrari kırmızısı
|
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
10ur1
2. Vites 28 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 334 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kardesım kıbrısın neresi senın |
|
tigerland
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
mat siyahda ilgi çekici duruyor
|
|
10ur1
2. Vites 28 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 334 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sedefli beyaz cok super olur bnce (kktc'nin neresi)
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |