![]() |
|
Hata Kodu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Mart 2011 Saat 16:54 |
Malesef verdiğin sitede benim yukarıda yazdığım kodlar yok. pp2000 aramaktan başka çarem yok galiba.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Buna munasebet guzel bir web sitesi adresi vereyim.
http://www.pikit.co.uk/peugeotmt/psa%20eobd%20p%20codes.html#PXXXX Bu sitede butun hata kodlarini ve karsiliklarini gorebilirsiniz. |
|
![]() |
|
pp2000 dedıgım peugeot un kendı makınesıdır. yetkılı servıslerde veya pug ozel servıslerınde olabılır. farklı olmasından kastım sudur. bazı arıza tespıt makınelerı farklı kodlar verebılıyorlar. o acıdan yanlıs yorumlar olabılıyor...
lpg ıle alakası yoksa demekkı motorda arızalı bazı noktalar var. onların cozulmesı gerekır...
|
|
![]() |
|
pp2000 dediğin galiba farklı bir hata bulma cihazı? Ne farkeder ki?
LPG ile alakası yoksa neden yapmış olabilir.
|
|
![]() |
|
vuruntu sensoru dedıgın motor blogunun ustunde duran yuvarlak bır sensor. ordan motorun sarsıntısını anlıyor. adı ustunde ıste "vuruntu sensoru" :)) yalnız bu sensorun lpg ıle alakası yok yanı.
yalnız sen bence arabayı pp2000 e baglatmalısın...
|
|
![]() |
|
Önce hepinize günaydın. Arabamı cumartesi günü sanayiye götürdüm. LPG yi takan usta ayarlarına baktı "ayarları normal bu LPG den dolayı yakmış olamaz" dedi. Arıza lambasını söndürmesi için elektrikçiye gittik. cihaza bağladılar. Üç tane kod çıktı orda. P2819
C05b6 VE
P0328
P0328 in karşısında açıklama olarak "Vuruntu sensörü sinyali kısa ve açık devre yazıyordu.
İnternette P0328 için (emrelpg diye bir sitede yer alan hata kodlarında) "Vuruntu sensörü 1 devre yüksek girişi" yazıyor. Bu hatanın ne anlama gelmediğini bilmiyorum. Bu konu hakkında bilginiz varsa yardımcı olur musunuz?
Bir de diğer hata kodları ne anlama geliyor. Bilgisi olan arkadaş var mı?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |