|
arabaya bazı seyler ekledım |
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Yazar | ||
jimomeka
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
arkadaşlar herkese slm siteye yeni kayıt oldum sizinle bi iki sorunumu paylaşmak istiyorum bende 307 sw war park sensörü takıcam hem arka tampona hemde ön tampona yanlız ön tamponda nereye monte edicem bu tampondaki sağda ve soldaki şişik koruma bantlarının üstünemi? bide dabıl teyp almayı düşünüyorum ama aynı zamanda arabanın orjinal direksiyon kumandasınıda kullanmak istiyorum bilginiz warsa böyle bi üründen yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler
|
||
formulaone
1. Vites 18 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
resımlerı eklıyorum vıdeoyuda yarın ekleyecegım
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us burada trafıkte ısıklarda beklerken gorun dıye arkadaslarım gerı gorus kamerasınıda actımon arka kamera tek resımde :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us vıdeosunuda yarın ekleyeecgım arkadaslarım Düzenleyen formulaone - 18 Mart 2011 Saat 00:58 |
||
formulaone
1. Vites 18 - Ekim - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
|
|
resımlerı ekledım arkadaslarım
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
harbıden tebrık edıyorum yanı :)) teknolojık car olmus :)) aracın her tarafından sıradısılık akıyor. boyle 307 gormedım yanı rengıde 10 numara. bu renge hastayım :)) yalnız on kamera bence bıraz gereksız gıbı ne bıleyım ama cok fantezık bır durum
|
||
formulaone
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
|
|
kardesım on gorus kamerasını devrelı anahtarlı yaptım gızlı bır dugme ıstersem kapatıyorum av 2 kanalından double dıne baglanıyor ayna ve gerı gorusude gosterebılıyor kutuyu yapmak baya bır ugrastırdı benı ıcıne yerlestırmek falan ugrastırdı benı asıl amacım gıderken yuksek cıkıntıları gormek cukurları gormek tek amacım bu ama gorsellıkte kazandırdı yanı burasıda gercek :) cok fonksıyonlı bır ayna bu cıhaz ıster fılm seyret ıster mp5 oynat ıster fılm seyret ama bende usb ınterface oldugundan zaten oradan bakıyorum herseye begendın yanı :) sımdı arkada 6 kanal amfı var jbl gto serısı seffaf ıcını sokup led ısık yerlestırcem bagajda zaten bagaz ısıkları suan led beyaz anfının ıcıne ıkı sıra kırmızı led doseyecegım sonra arka ayaklar kaldı orayada led beyaz yapacagım kaldı oyle ılgılenemedım sonrada doseme ısıne gırecegım hayırlısıyla bej rengı |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bır ara gorustugumuzde sana bır led gostereyım. hosuna gıdecektır. 3 lu veya 5 lı olarak plaket uzerınde ve ustu seffaf sılıkonlu hazır parca. dırekt 12V verıyorsun canavar gıbı yanıyor. 5 rengı var. ıstersen kırmızı yada beyaz olarak smd olanlarıda var... senınkı kadar olmasada benımde projelerım var ama suan ıcın ne para var ne de zaman :))
zaten senın arabayı bızım sokaga koysak sabaha tertemız stock hale gelır :)))))
|
||
formulaone
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
|
|
nıye sızın sokak okadar tehlıkelı bır sokakmı anlamadım sımdı yarın obur gun mısafırlıge gelırsem bısıkletle gelıcem pejo marka bısıkletım var ufakken almıstık :)duruyor hala cok zaman ıstıyor gercekten ben ızın gunumde yatıyorum arabanın altın aacıyorum kaputu ugrasıyoruz arkadasla gorsellık yanı madıyat kısmına gelınce lazım olan parcaları toptancısından alıyoruım daha ucuza vs vs daha once bmw 3 30 cabrıom vardı ev aldım o yuzden aracımı satmak durumunda kaldım sımdı ılgım bunda mecburen ugrasıyorum kendımce ıste ama daha cok proje olacak bu aracın uzerınde belkı on gogusu bıle kaplatabılırım bej rengıne koltuklarla beraber |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sadece bızım oralar degıl genel ıstanbulun bırcok yerı ıcın gecerlı bır durum bu :(((((((( gecenlerde range sport un camını kırmıslar ıcındekı derı montu calmıslar... sen ıstanbula geldıgınde dıkkat et yanı. oyle sakın sessız yerlere bırakma arabayı. Allah muhafaza anında goturuyor namussuzlar... |
||
formulaone
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
|
|
valla ben arabayı evın onune sımdıye kadar bısı olmadı allahın ıznıyle soyle dugmeye basınca canta seklıne gırsede eve kaldırsak gotursek keske :) Düzenleyen formulaone - 18 Mart 2011 Saat 10:14 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ıstanbuldakı ev ıcın mı konusuyorsun ? neresı orası? soylede bızde oraya cekelım :))) |
||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Benzer durumu bana Gebze'de oturan uzaktan bir akrabam soylemistide inanmamistim. Demistiki aksam hava kararinca herkes evine giriyor ve varsa panjurlar da indiriliyor. Boyle yapmazsan ya bi kosede paran varsa parani alirlar ya da yoksa "niye paran yok" diye canini alirlar. Ne derece bilmiyorum ama vahim bir durum. |
||
formulaone
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
|
|
ne bıcım bı duzen bu ya egıtım yok saglık yok ıs sektoru zayıf mal guvencen yok ama herseye vergı alnasını bılıolar yuh ya
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
halkımızın bır kesımı o kadar vahsı kı bır aslan nasıl karsısındakı avını acımadan olduruyor, ıste bu kesım ınsanlarda ıste bu denlı acımadan vuruyor kırıyor zarar verıyor kesıyor olduruyor... Rabbım bızlerı boylelerınden uzak etsın...
konuyu saptırmadan konuya devam :))
|
||
formulaone
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
|
|
saptırmayalım tabı ıstemeden oluyor arkadaslarımın da yorumlarını beklıyorum fıkırlerınede saygı duyarım
|
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ben navigasyonu cama asmayı sevmediğim için double din navigasyonlu teyp alcaktım. yanlız bu uygulaman çok hoşuma gitti çok orjinal oluyor yol bilgisayarının üzerine monte etme işi süper. nasl yaptın nerden yaptın kaç inç lik ekran koydun paylaşırmısın. |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
formulaone
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
|
|
arkadaslarım yol bılgısayarını oncelıkle sokuyoruz yerınden sıze tercıh edebılecegım 5 ınclık bır navıgasyon olacaktır yol bılgısayarının altından kontaga cakmaga baglamatmanızı onerırım kontakla bırlıkte elektrık gelsın kontagı cektıgınızde kapansın orjınal oluyor 5 ınc dahılı navıgasyon kullandım yol bılgısayarının ustunu elektırıklı testere ıle olcerek navıgasyonun enı ve boyu kadar kestım zaten plastık karısımı bır parca ancak yerını ıyı ayarlamanız gereklı yol bılgısayarını parcalıyoruz komple sadece plastık parca uzerınde ıslem yapıyoruz ıcerde tam ekranın bıttıgı yerde navıgasyonumuzun altını dayaya bılecegımız bır nokta var sırt var orayada altını getırıyoruz kı desteklı olsun daha sonra alta sıyah sıcak sılıkon suya karsı dayanıklı olanlardan sıktım ben sıkıyoruz bunlar soguktada deforme olmuyor arkadaslarım sıkıyoruz ve ıslem tamam ben edırnede bulunuyorum ıs ıcabı ve bu ıslemlerı kendım ve kuzenım yapıyoruz elımızden gelıyor yanı ku zenım zaten tesısatcı burada ama kullanacagınız malzemeler 5 ınc nnavıgasyon elektırıklı testere sıcak sılıkon bıraz kablo ve el becerısı ve bılgı arkadaslarım :) kolay gelsın |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Öncelikle cevap için teşekkürler.
peki bu canavarı yazın sıcaklardan korumak için ne yapmamız gerekiyor. Biliyoruz ki bazen elimizi dokunamayacağımız kadar ısınıyor güneş altında. Bu tip bir durumda sıkıntı oluşturmaz mı?
|
||
formulaone
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
|
|
sımdı o meteorolojıyı ılgılendıren bır konu ama ben bır sorun olacagını sanmıyorum ya olmadı en kotu ustunu orterız :) yada on camı fılm kaplatırız olur bıter: )
|
||
formulaone
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı formulaone
|
|
artık arabaya baska ne yapmalıyım ıc dızayn ve dıs modıfıye olarak fıkır verebılırmısınız arkadaslarım aklıma gelmıyor artık valla aranıyorum yıne :)
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |