|
tepee yakıt tüketimi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
orhan61
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 14 Mart 2011 Saat 16:41 |
2011 90 HP TEPEE aldım henüz 1300 km de özellikle şehir içinde çok yaktığını düşünüyorum.100 Tl lik mazot aldım 80 km de 30 tl sini yaktığını düşünüyorum bana göre fazla.Giddiğim yol kısa mesafe 2,5 km günde 2 kez gidip geliyorum.İlk kez dizel araç kullanıyorum fikirlerinizden faydalanmak isterim.Teşekkürler
|
|
oguzhan29
3. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
kardeş yeni araç olduğunda bir kaç depo bitirecek normal kullanıma göre 3-4 bin km den sonra ideal yakıtını yakmaya başlayacaktır yeni motor araç
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
marasov
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2010 Konum: öğretmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bizim arkadaş aldı 1500km de 330-350 yakıyor diyor
|
|
ali öncü
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
mazot pahalı ama ortalama 20 kuruş civarı yakması lazım
|
|
ercan tasbasi
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mart 2015 Konum: bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ercan tasbasi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Gittigin mesafenin kisa olmasi dez avantaj. Muhtemelen ortalama hizinda dusukdur diye tahmin ediyorum.agirda bir arac ama kilometren arttikca arac daha az yakicakdir.
|
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sağlıklı bir rakam elde edebilmeniz için depoyu fulleyip ölçüm yapın. Yoksa net rakamlara ulaşamazsınız
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |