![]() |
|
206 orjinal vites topuzu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
birtekumutt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2011 Konum: ORDU/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2011 Saat 21:12 |
orjinal vites topuzu satılıktır fiyatı 40 lira arkadaşlar çizik dahi yoktur
|
|
![]() |
|
birtekumutt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2011 Konum: ORDU/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
![]() ![]() ![]() ![]() |
kusura bakmayın fotograf koymayı beceremedım
![]() |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
HAYIRLI SATIŞLAR KARDEŞİM.
METAL TOPUZ MU BU |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
madblood ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
özgürün aynı soruyu sorucam metal topuz mu, orjinal plastik olan mı?
|
|
![]() |
|
madblood ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
fotograf eklemek için; http://imageshack.us/ adresine üye olduktan sonra siteye yükle. Yukledikten sonra sitenin fotoğrafa verdiği linki mesajına yapıstırabilirsin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
yok arkadaşlar metal degıl orjınal derı siyah üzerındekı rakamlar grı resım 2saat ugrastım yukleyemedım ısteyene msnde atıp resmını gosterebılırım kusura bakmayın
|
|
![]() |
|
Conqueror ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Zongldak/Ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Conqueror
306 ya uyar mı?
|
|
Peugeot 306 GTI olmak isteyen garip PLANTIUM
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
sanırım 306 son modellerınde bulunan orjınal topuz. ustu grı yanları derı...
hayırlı satıslar... Düzenleyen cecoli - 14 Mart 2011 Saat 01:00 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı birtekumutt
bilmiyorum 306 ya uyarmı arkadaşlar
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
uyar.
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
resim olsa güzel olacaktı bende talibim
|
|
![]() |
|
urFanyum ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
306.ya oluyorsa bende talibim, çünkü her yere baktım vites topuzu hiç bir yerde yok...
|
|
306 XR PLATİNUM 1.6 2000 MODEL OTOMOTİK
|
|
![]() |
|
Eleanor_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
arkadaslar şu siteden bakabilirsiniz bulamayanlar için;
|
|
Bizi Çekemeyen Anten Taksın !!!!
|
|
![]() |
|
Eleanor_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
linkin hepsi çıkmadı ama 30 tl sıfır ve orjinal
|
|
Bizi Çekemeyen Anten Taksın !!!!
|
|
![]() |
|
semih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
hayırlı satışlar.saygılarımla.
|
|
![]() |
|
Aynen bende öyle biliyorum orjinalinin sıfırı 30 tl zaten aynı topuzdan bahsediyosak.Resim eklerseniz iyi olur farklı şeylerden bahsediyoruz sanırım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |