|
207 Yakıt Harcaması Ve Hız |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
fahri_y81
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fahri_y81
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 11 Mart 2011 Saat 20:54 |
Arkadaşlar; Peugeot 207 1.4 70bg hdi aracım var 2011 model sıfır aldım ve araç henüz 3300 km de.
yakıt tüketim ortalamam şehir içi kullanıyorum 6.4 , bir depo mazot ile maksimum 820km yapıyor. şehir dışında deneme şansım olmadı. Normalmidir. Birde çevre yolunda 3000 devirdeyken düz alanda maksimum 130 km/h hıza ulaşabildim. 3000 devrin üstüne bilerek çıkmadım. motor devrine göre normalmidir. araç klavuzunda maksimum hız 166 olarak yazılmış bu hangi devirde. Aynı araca sahip biriyle karşılaştırma yapabilirsek yada deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. aracımda sabah ilk çalıştırmada ço açık mavimsi duman atıyor. (anlık sadece, sürekli değil atıyor kesiliyor) buda normalmidir. Servis normal olduğunu söledi ama bilmiyorum mavi duman yağ yakmaya dalelet diye biliyorum. |
|
CihanHançerli
2. Vites 03 - Mayıs - 1992 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı CihanHançerli
|
Fahri bey ilk önce kendinizi tanıtın
|
|
dbmaster
2. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
depo kaç litre yazık kapasiteli ?
dizel aracların hepsı duman atar yag yakma ıle alakası yok. |
|
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet once sızı bır tanıyalım sonra yardımcı olalım :))
|
|
fahri_y81
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fahri_y81
|
depo 50 lt
|
|
dbmaster
2. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
50 lıtrelık depo ıle sehır ıcınde 820 km yapıyorsunuz cok cok normal yakıyor arac. benım depo 60 lıtre sehır ıcı 950 km yapabıldım.
|
|
|
|
fahri_y81
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fahri_y81
|
Tabiki Kendimi tanıtayım
İzmirliyim 30 yaşındayım ilk arabam :) 12 yıldır araç kullanıyorum (ama ilk sıfır araç tecrübem) iklimlendirme soğutma teknikeriyim İzmirde Yaşıyorum mühendislik firmasında çalışıyorum Arabamdan memnunum (sadece bazı soru işaretleri var işte) ilginize teşekkür ederim. :) |
|
fahri_y81
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fahri_y81
|
sizin araç 307 sanırım aracınızın teknik özelliklerinde şehir içi 6.2 lt yazıyor. benim araçta 207 teknik özleliklerinde şehir içi 5.7lt yaktığı yazıyor. karşılaştırmada normalmidir. |
|
volkan_uysal
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
|
Max hız azmış :)
|
|
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
|
dbmaster
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bence normal dostum hıc bır sorun yok aracında ve havalar soguk buda yakıtı arttırıyor yazın daha da dusecektır.
|
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
oncelıkle hosgeldınız... tanıstıgımıza memnun olduk.
aracınız 206 hdı lar ıle aynı motor ve sanzumana sahıp. soyledıgınız 166km hıza da 4000 devırde ulasır. teknık ozellıklerıne bakarsan 4000 devırde de maksımum gucunu uretır. ama belkı bıraz daha uzerıne cıkabılır.
yakıt olayını zaten dızel konusundakı tecrubelı abımız gereklı acıklamayı yapmıs. zaten havalar soguk bırde yenı arac zaman gectıkce yag gıbı olacaktır.
|
|
fahri_y81
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fahri_y81
|
Bana vakit ayırıp ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Çok saolun arkadaşlar.
|
|
berko
2. Vites 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende aynı motora sahip 206 var soğuk havalarda bende böyle yakıyorm. bi depo ile 800 falan gidiyo şehir içi..
|
|
oguzhan29
3. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
aracın herşey normal 5. vites 3000 130 km/h 4000 devirde 160-165 civarı ya fabrika verilerine bakmayın basınca 166 yıda geçer bunlar peugeotun motoru bu
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |