![]() |
|
xenon |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | ||
ike ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2011 Konum: çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hayret bende hiç sorun çıkarmadı monza marka xenon kitler ileride bir sorun çıkmaz inşallah.Farlar ne marka,far ayar motorları uydumu orjinallerin?
|
||
![]() |
||
karayel1984 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karayel1984
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
angel farları aracın orjinal far ayarıyla ayarlama gibi bi şansımız varmı.çünkü benimkilerde yoldan çok gökyüzünü aydınlatıyo
|
||
![]() |
||
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
|
|
||
![]() |
||
karayel1984 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karayel1984
|
ufak bir kaza geçirdim angel farlarımdan biri iptal :( yeni bir çift angel far alcam bu arada şu ayar işini halletmek istiyorum nedir nasıl yapılır ayrı bir parçamı bu kaput altından ayar olayı biraz bahsedermisin
|
||
![]() |
||
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
|
var tabiki ama sadece far ayarı yaptırabilirsin angellar sabit olduğu için ayar yaptırsmassın satıcı firmalar motorlu olduğunu söyleselerde malesef motorlu değil :)
|
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
|
oğlum varya işin gücün ikinci el :)
|
||
![]() |
||
ike ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2011 Konum: çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
|
Farların markası ne serkan :)
|
||
![]() |
||
|
Benim arkadaşım sonar marka angel far aldı orjinal farlarından çıkan far motorları uydu sonar marka angellere..gayet de güzel çalışıyor
|
||
![]() |
||
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
|
sonar markaya far motoru uyuyor. FK DEPO olan angel (benimki) uymuyor. |
||
![]() |
||
|
aynen benimkide fk/depo uymuyor nereden bulacağız bilmiyorum :)senin uzunlar nasıl gösteriyor burçak?
|
||
![]() |
||
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
bende sonar marka aldım yeni , ayar motorlarını taktırdım çok güzel uyuyor sorunsuz çalıştı. eski farlarımıda oracıkta sattım motorsuz 70 tl ye :D
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |