![]() |
|
Motorine Rekor Zam Geldi.(Detaylı) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mart 2011 Saat 17:11 |
Ortadoğu'daki kriz Türkiye'de akaryakıt fiyatlarından kendini göstermeye deveö ediyor. Motorine bir haftada ikinci kez zam geldi. Geçtiğimiz Cuma günü 8 kuruş artan motorine rekor oranda zam geldi. Türkiye Petrol Rafinerileri A.Ş'nin (TÜPRAŞ) dün akşam rafineri çıkışında yaptığı artırımın ardından akaryakıt ürünlerinden motorin gazyağı ve kalorifer yakıtına zam geldi. Yeni ayarlama ile Ankara'da motorinin litre fiyatı BP bayilerinde 3,50 liradan 3,62 liraya, OPET bayilerinde 3,49 liradan 3,61 liraya, Petrol Ofisi bayilerinde 3,53 liradan 3,65 liraya, Shell bayilerinde de 3,49 liradan 3,57 liraya yükseldi. Motorinin litre fiyatı İstanbul ve İzmir'de de 3,57-3,65 lira arasında değişen fiyatlardan satılmaya başladı. Dağıtım firmalarının belirlediği tavan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle, şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklikler gösteriyor. Bu arada zammın ardından gazyağının litre fiyatı 3,02 lira ile 3,11 lira, kalorifer yakıtın litre fiyatı da 2,38 lira ile 2,44 lirada arasında değişen fiyatlardan satılmaya başladı. Dört büyük dağıtım şirketi bayilerinde Ankara, İstanbul ve İzmir'de bugünden geçerli motorin, gazyağı ve kalorifer yakıtı fiyatları, önceki ile karşılaştırmalı (litre/TL) şöyle: Düzenleyen albaydemircan - 04 Mart 2011 Saat 17:13 |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
şaka gibi ya bu kaçıncı zam :) |
|
![]() |
|
aclern ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Acıbadem - İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İstanbulda shellde motorin 3.62 tl
Araba sahibi olan bir insan değilim ama almak istiyorum tabikide. Fakat işyerimin camından bakınca direk karşıda benzin istasyonu var ve her sabah değişen benzin fiyatlarını mecburen takip ediyorum. Bu da araba alma isteğimi tüketti yemin ediyorum. Düzenleyen aclern - 04 Mart 2011 Saat 18:22 |
|
![]() |
|
dogu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2010 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 199 |
![]() ![]() |
|
2006 307 hdi 90hp comfort
beyaz |
|
![]() |
|
tugrahan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
bakan açıklama yapıyor: bu zamlar libyadaki olaylardan dolayı tamamen küresel bir zam diye yani vergi zammı değilmiş. nolcakki 2 gün sonrada bütçe açığını kapatmak için vergi zammı yaparlar olur mazot 4 tl
Düzenleyen tugrahan - 04 Mart 2011 Saat 20:04 |
|
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
|
![]() |
|
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
nalet olsun içimdeki araba sevgisine
Düzenleyen furkan - 04 Mart 2011 Saat 23:38 |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
saolasın abı paylasım ıcın:)
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |