![]() |
|
Direksiyon sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sinan0343 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sinan0343
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Mart 2011 Saat 23:17 |
arkadaşlar aracımın direksiyonu diğer araçlara göre biraz sert..ne yapılabilir. tşk ederim, peugeut 206
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
![]() ![]() ![]() ![]() |
direksiyon pompasında sıkıntı olabılır bakılması lazım
|
|
|
|
![]() |
|
sinan0343 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sinan0343
tşk ler acaba yağından olabilir mi
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kapağını aç yağını kontrol et.
azalmış, eskimiş olabilir. bilirsiniz yağ ömürlük değildir bir süre sonra kaydırma özelliğini kaybediyor. pedriyodik olarak değiştirmek gerekli.
eğer azalmamışsa ve yağ eskimemişse efeye git ben anlamam (:
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
ismail özdemir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
bu direksiyon yağının yeri tam olarak nerde ??
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Araca göre değişiyor aracınız nedir ? |
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
206 dıye en ustte yazmıs arkadas...
|
|
![]() |
|
m.peker ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
aft direksiyon yağı azalmış olabilir seviyesini kontrol et bence...
|
|
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
|
![]() |
|
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
burdan anlamak çok zor kışlık lastik bile etkiler |
|
![]() |
|
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
![]() Yukarıdaki resim temsili bir resim. Mavi kapaklı olan cam suyu ilavesinin sağında kırmızı kapaklı olan yer direksiyon yağının koyulduğu yerdir. Kapağı açtığınızda içinde bir ölçüm çubuğu göreceksiniz oradan anlayabilirsiniz eksik olup olmadığını. Kolay gelsin.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
arkadaşlar, bilmiyorum tüm peugeot lara mal etmek doğrumu? bir yıldır 2007 model 407ye biniyorum. servisteki araçlar da dahil olmak üzere aracı almadan önce birçok 407 yi denedim. ve hepsinde gördüm ki direksiyon gayet sert. daha önce 97corollam ve 2005civic im vardı. ve her ikisininde direksiyonları gayet muntazamdı. ve peugeot nun diğer modellerini henüz hiç sürmedim. acaba diyorum peugeot nun tüm modellerinde mi bu sıkıntı var?
|
|
![]() |
|
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
üstat bir bmw 5.20 manda kasada denk gelmiştim 92 model birde şuan kullandığım 306 da pugların direksiyonunun sert olduğunu düşünmüyorum |
|
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|
![]() |
|
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Haklısınız bende aynı durumu çok yadırgadım ilk zamanlar fakat alışana kadar direksiyonu iki elle tutmaya başladım. Şimdi alıştım sıkıntı etmiyorum.
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |