![]() |
|
307 1.4 comfort tavsiye edermisinz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
quant ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2011 Saat 18:10 |
MRb arkadaslar ...307 1.4 benzinlı 2006 model bı arac buldum 32 000 de alıcam ama memnun kalrmıym çekişi cok fark eder mi. ..2. el satısı tekrar olr m ?
|
|
![]() |
|
phaselispa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yine bişey sorup çıkacam vakası. önce kendimizi tanıtalım, sonra soru soralım lütfen...
|
|
2005 PEUGEOT 206 FELİNE 1.4 HDİ
Dahi anlamıdaki de ayrı yazılır Alex "De" Souza |
|
![]() |
|
quant ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:D aypsn kardesm tanıtırız bıse yardmcı olana borclu kalmayız ekrem ben ankara hasköy dört yoldan arabamı sattım qards ıste 1.4 buldm btane temz alaym m almayaymm :S onu öqrenmeye calısıom.. .ama :D qaynadak dıyosan qaynadırız :d
|
|
![]() |
|
endorphine ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: ? Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı endorphine
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende 1.6'sı var. 1.4 seri kullanımda yetmeyebilir gibi geliyor bana. 1.4 kullanan arkadaşalr vardır forumda. Onların daha net cevapları olacaktır.
|
|
2006 307 comfort otm.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
1.6 dan asagı almamalısınız |
|
![]() |
|
FIRAT.75 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2010 Konum: Ümraniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
abi bizde 1.4 85 hp skoda fabia var 2.vitesde 90 vuruyor bırakın bu 1.6 ayaklarını
![]() |
|
![]() |
|
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
usta benzınlı almayın Allah askına almayın bu herıflerın cebını doldurmayın ulkesını seven almasın 1.6 hdi gerısı hıkaye
|
|
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
isodogu ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Temmuz - 1975 Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2011 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
![]() ![]() ![]() Düzenleyen isodogu - 27 Şubat 2011 Saat 23:47 |
|
![]() |
|
KM'si iyiymiş. Fiyatı nedir peki?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |