![]() |
|
Rot Ayarına Kaç TL Veriyorsunuz? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2011 Saat 18:51 |
Beyler yarın rot ayarı yaptırmayı düşünüyorum, ortalama ne kadar bir ücreti var, kazık yemeyelim?
Not: Balans yaptırmayacağım sadece rot.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
20tl
|
|
![]() |
|
erdal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 351 |
15
|
|
Peugeot206xt 1.6 90hp 2000md
|
|
![]() |
|
15 - 20 lira
|
|
![]() |
|
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
10 tl sadece rot ise.
|
|
![]() |
|
cakici9843 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cakici9843
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
en az 10 en fazla 30 olur kardeş. rot balansı 20 ye yaptırırsın... |
|
peugeot 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
rot ayarı genelde 20 tl cıvarında. balansta 20 lıra.
|
|
![]() |
|
qEccE ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
arkadaşlar bu fiyatlar bi ankarada mı pahalı :) yada ben mi pahalıya yaptırdım arabayı ilk aldığımda rot balansa götürdüm 2 jantta felanda biraz eğrilik vardı bide arkada ki lastikler çok iyi durumdaydı öne aldırdım toplam 80 yada 90 tl vermiştim
|
|
![]() |
|
pachito ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2010 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 146 |
arkadaşlar rot balans far ayarı : 45 tl izmir 3.sanayide :D
|
|
m-yersel@hotmail.com
Arh+ / 206 XS |
|
![]() |
|
Sağolun arkadaşlar.
|
|
![]() |
|
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
20 kağıt ızmıtte ama kardeşler rot balans dıye bır yer var adam kazıklama yerı 40 kagıt yada 30 kagıttan asagı yapmaz, rot balans 50 kagıt gıden enayı dersen tonla var :D
|
|
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
Rot+Balans+Far Ayarı+Bilye Conta (amartisör, torsiyon vs.) kontrolü = 40 TL
Sadece Rot : 10 Sadece Balans : 10 İkisi : 15 |
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
valla 20 yerine 30 a yaptırmaya ama ustasına yaptırmayı tercih ederim.
eski aracımda,
bir keresinde 20 tl ye yaptırdım yapamadılar, bidaha gittim yine yapamadılar araba sağa çekiyor sonra biraz daha iyi yaptılar ama düz giderken direksiyon yamuk duruyordu sonunda gittim başka yerde yaptırdım.
anlıyacağınız iki kere para vermektense bir kere ve ustasına veririm daha iyi.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Rot ayarı 20 TL balans ayarı 10 TL |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |