![]() |
|
Teyp Kodu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2011 Saat 12:23 |
Bugün sabah arabanın marşı bir kaç denememde basmadı. En sonunda ısrarlarıma dayanamayarak çalışma lütfunda bulundu. Sanayiye gittim. MArş dinamosunu söküp bakması gerektiğini söyledi. Tabi önce akünün kutup başını çıkardı. Dinamoyu kontrol ettikten sonra, marş otomatiği bozuk dedi. 60 TL ye orjinal valeo marka olanından aldım taktırdım. Hava filitre ünitesini sökmüşken, orda körük gibi bir parça var o yırtık olmasından dolayı bantlı duruyordu. 30 TL ye onu aldım, 10 TL ye filtre aldım. Taktırdım. Arabayı çalıştırdım. Çalıştı ama teybi çalışmadı. Ekranına iğrenç bilr şekilde CODE yazdı. Usta yaz kodunu dedim. Ben bilmem ki dedi. Eee ben de bilmiyorum dedim. Abi ya servise gidecen ya da teypçinin birine kodunu kırdıracan dedi. Servise gitmek istesem senin burda işim ne dedim tabi içimden. Anlıyacağınız bana teybimin kodu lazım. Bileniniz var mı?
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İnternette arama yaparsanız aracınızın şase nosunu girdikten sonra teyp kodunu veren programlar var bu şekilde kolaylıkla probleminiz çözmüş olursunuz.Teypçiler bildiğim kadarı ile 50 tl gibi bi rakama teyp kodu çıkartıyolar
|
|
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dostum pejo yetkililerini ara, sana ruhsatla ilgili bi kac soru sorarlar şase nosu fln hepsine dogru cevap verirsen alırsın teyp kodunu ;) kolay bi sorun canını sıkma
|
|
![]() |
|
Pejo yetkilileri derken, yetkili servisi mi kastediyorsunuz yoksa pejo müşteri hizmetlerini mi? |
|
![]() |
|
Bir de şu kod programını internette bulamadım. link verebilir misiniz.
|
|
![]() |
|
aracın kıtapcıgı varsa onun ıcınde bır yerlere yazmıs olabılırler
|
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İnternetteki programlar çok çeşitli , bulmak uzun sürebilir , yetkili servise araç ile gidip 10 dk . halledebilirsiniz.
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
Çetinler ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2010 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
yeni model tüm araçlarda teyler çalınmaya karşı güvenlik kodu ile kodlanmıştır.
bu kod numaraları araçlar yeni alınırken tıpkı ceptelefonu simkartlarında olduğu dibi bir kart üzerinde müşteriye teslim edilir.bazende barkodlu bi çıkartma şeklindede olabilir.
sizin aracınızın evrakları duruyorsa mutlaka onların içinde mevcuttur.
eğer evraklarınız yoksa servise gitmeniz gerekir.
|
|
Peugeot 206 look 1.4 dizel
|
|
![]() |
|
Maalesef çok yoğun çalışıyorum. Haftada 6 gün, günde 10 saat. Bu yüzden servise gitmeye pek vaktim olmuyor. İnternetten halledebilirsem akşam eve gittiğimde uygularım diye düşünüyorum. Olmazsa haftasonu bir yolunu bulup servise gideceğim artık.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Su websitesindeki yontemi bir dene. Altta uygulamasini da gosteriyor. Umarim calisir.
http://www.davidsonelectronics.co.uk/code_entry.htm |
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
arkadasım hiç gerek yok peugeota mail at konudan bahset seni arıyorlar ve yardımcı oluyorlar bir gun içinde geri dönuyorlar. yada peugeot yetkili servisine git izmir irde ücret bile almıyor bu tarz konular için cok ciddiyim bir kaç arkadasımı yönlendirdim sağolsunlar
|
|
![]() |
|
Bugün kayseri servisine telefon açtım. Ruhsat ve kimlik fotokopisini istediler faks çektim. Telefonda söylediler. Şimdi bunu teybe girmek kaldı.
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
benim aldığım araçda yedek anahtarı ve yanında şifre yazan bir kart mevcuttu. keşke herkez aldığı araca temiz baksa böyle şeyleri saklasa da sattıkları insanlarda böyle zora düşmese ama böyle insanlar çok az var.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Keşke. Benim aracımın ne kartı ne de yedek anahtarı var. Servise sormaya çekiniyorum. Bir dünya para isteyecekler bir anahtara. Uzaktan kumandalı halini dışarda yapamıyorlarmış Anahtarcı öyle söyledi. |
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
|
|
![]() |
|
Evet. Yönlendirdiğin için teşekkürler.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Aklınızda olsun istanbul aktif iriyıl'ı arayıp şase numaranı verip teyp kodunu alabilirsiniz.
![]() Düzenleyen GökhaN - 24 Şubat 2011 Saat 17:53 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |