![]() |
|
Kalorifer Sesli Çalışmaya Başladı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
orhanetap ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhanetap
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2011 Saat 01:25 |
Merhaba
Kaloriferi açınca sesli çalışmaya başladı hırıltı geliyor sanki pervane bi yere dokunuyormuş gibi ama tam olarak pervane sesinede benzetemedim açıkcası. 1. seviyede daha az 2. seviyede daha çok belli oluyor 3. ve 4. seviyelerde ses zaten yükseldiği için pek anlaşılmıyor. Isıtmasında herhangi bir sorun yok şimdilik yada anlayamadım. Tavsiyesiz varmı nedir benim yapabilceğim birşey warmıdır elim yatkındır ama tecrübe yok ![]() Yada bir ustaya götürsem maliyetli birşeymidir yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. |
|
206 xt 1.6 110hp
|
|
![]() |
|
d3Li ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı sorun bendede var geçen wd40 sıktırdım gectı 1 2 gun ama sonra gene basladı
|
|
![]() |
|
phaselispa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tarifinin aynısı bende de vardı. sorun Kalorifer motoruna bişey sıkışmış olması muhtemelen. misal bende sigara jelatini çıktı.
|
|
2005 PEUGEOT 206 FELİNE 1.4 HDİ
Dahi anlamıdaki de ayrı yazılır Alex "De" Souza |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Sanirim omrunu tamamlamak uzere. |
|
![]() |
|
qEccE ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
arkadaşlar polen filtresi varmı acaba aracınızda ? yada polen filtresinin oraya hiç baktınız mı bendede aynı sorun vardı polen filtresi takarak ve orayı temizleyerek çözümledim
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Aracınızın polen filtresini değiştirip kalorifer motorunu yerinden çıkartıp komprösör ile hava tutmanız yeterli olucaktır.Dışardaki tozu toprağı polen filtresi çektiği için kalorifer motoru toz kaplıyo tıpkı bilgisayar kasalarındaki fanlar nasıl toz kaplıyosa bunlardada öyle problem oluyor.Yapmanız gereken kalorifer motorunu söküp güzelde temizlemek olacaktır. Düzenleyen peugeotefe - 19 Şubat 2011 Saat 12:27 |
|
|
|
![]() |
|
orhanetap ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhanetap
Teşekkür ederim bilgileriniz için polen filtresini ve motoru temzileyip deneyeceğim
düzelirse tekrar msj yazar sizlerede bilgi veririm
|
|
206 xt 1.6 110hp
|
|
![]() |
|
alpimis ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Merhaba arkadaşlar. Aynı sorun ve fazlası bende de var.Kalorifer motoru hem 3. ve 4. kademede gürültülü çalışıyor ve hem çalışmasına rağmen az üflüyor. Hatta bi ara tamamen durdu. O sırada Konyadaydım. 150 tl ye resistans değişti.sorun halloldu ama 10 gün geçmeden tekrara az üflemeye başladı ve sanırım ilerde tamamen duracak. Servis sadece parça değiştirdi. Soruna sebep olan yanma erime yada kısa devere ile ilgili bişi yapmadı her halde. İlk fırsatta aşağıdaki linkteki anlatılanları uygulamay çalışacağım ama elektrikten hiç anlamıyorum. http://www.peugeotcentral.co.uk/ftopic-717.html&postdays=0&postorder=asc&&start=100Resimli veya şemalı yardımcı olabilecek bi arkadaş var mı? Saygılar.
|
|
![]() |
|
alpimis ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Aracım 2004 307 1.4 hdi manuel klimalı.
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
![]() |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
STALLONE ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2010 Konum: ÖĞRENCİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
arkadaşlar söküp temizlemeyl olmaz bu işler tamam keser ama kısa bi süre oda temizlendiği için değil zaten kaloriferiin yatakları var yani bilya onlar sorun söküp değiştirilebirse değiştirilir yok kyrtarmıorsa komple değişecek ama güzel bi tamiratla olmayacak bişeyy değil ama hangi usta uğraşırki usttalar at yenisini tak hesabi geçmiş olsun hepinize
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Kalorifer motorunun nasıl söküleceğini mümkünse resimli tarif edebilir misiniz?
|
|
![]() |
|
boranaydogmus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2010 Konum: Kırşehir/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
Aynı sorun bende de başlıyor galiba. düşük seviyede debriyajın oradan ses geliyor. sanırım kalorifer motoru orada bir yerde. resimli anlatım bulan olursa paylaşsın...
|
|
206 X-Design 1.4 Benzin/Lpg
|
|
![]() |
|
trtolgi ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
valla kalorifer motorunun nasıl söküleceğini resimli anlatabilecek biri varsa bende memnu olurum.bende sorun yok ama temiz hava solumus oluruz.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Ümitle bekliyoruz resimli anlatımı.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhanetap
Temzilik işleminin nasıl yapılacağı sitede varmış zaten :)
http://www.peugeotturkey.com/nasil_yapilir.asp?MakaleID=25 Ses hala devam ediyor bende ama ay başını bekliyorum ![]() |
|
206 xt 1.6 110hp
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |