![]() |
|
MOİL İstasyonu Açılış %10 indirim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2011 Saat 13:35 |
Arkadaşlar Dün Araca Yakıt Almaya Gidince Yenikapı Sahil Yolu Sirkeci istikametinde MOİL Yakıt istasyonun açılışına denk geldim...
Bütün yakıtlar % 10 İndirimli Bu indirim Daha 10 Gün Sürecekmiş Adamlar İlgilendi Sağ Olsun Duymayan kalmasın... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fiyatlar çok güzel. tabi bir ay öncenin fiyatlarına sevinir hala geldik o başka |
|
![]() |
|
rapsody ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Kırıkhan/HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
arkadaşlar buyrun buraya gelin:)) rekabet başladı lpg 1.70 kuruş oldu:))
ha bu arada benzin isterseniz 2.75 ya da 3.00 tl ye kaçak benzin de bulurum size:)) Düzenleyen rapsody - 20 Şubat 2011 Saat 15:04 |
|
Rakı, şarap içiyorsam sana ne!
Yoksa sana bir zararı, içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim! |
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
hep istanbul kardesım ankarada yokmu boyle yerler hep kazıkmı yıyecez bıktım artık valla hatay ıyımıs valla lpg ye gerek yok baksana aslında bı tanker alıp gelecen burda paylasacan arkadaslarla
![]() |
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
2.75 e benzin bulsam yıkanırım :)
|
|
![]() |
|
rapsody ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Kırıkhan/HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
arkadaslar yakınlarda olsanız çıkartın pasaportunuzu suriyeye gidin gelin diyecem ama:))
orda benzin 1.40 civarındaymış,lpg yi ise tahmin bile edemiyorum:)) ama millet burdan giderken mutfak tüpünü götürüp orada doldurup geliyormuş:)) hem de 12 kiloluk tüpe 20 kilo fln sığdırıyorlarmış ama işin tehlikesini sorarsanız evet tehlikeli tabii... |
|
Rakı, şarap içiyorsam sana ne!
Yoksa sana bir zararı, içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim! |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
su felan olmasın benzinde :)
|
|
![]() |
|
Ailem Geçen yaz Arabayla suriyeye
orda yakıt bedava gibi bişey VW Bora vardı depo full 70 tl 1 hafta kaldı arac hiç LPG kullanmamışlar zaten orda doğru dürüst lpg bile yokmuş genelde benzin |
|
![]() |
|
Buarada resimde dikattimi çeken bir değer olayda
yanımda başka bir 206 ının olması adam resmen öldürmüş arabayı arabayı ne hale getirdiğini siz görün kaput değişmiş boyasız bi şekilde sol çamurlukta darbe ondada bi işlem yok kirli olması çabası 206 kullanan böylemi olur. bunu bi hakaret sayarım ![]() Düzenleyen albaydemircan - 20 Şubat 2011 Saat 20:44 |
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
NERDE O LPG HEMEN GİDİP ALALIM?
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Buarada resimde dikattimi çeken bir değer olayda
yanımda başka bir 206 ının olması adam resmen öldürmüş arabayı arabayı ne hale getirdiğini siz görün kaput değişmiş boyasız bi şekilde sol çamurlukta darbe ondada bi işlem yok kirli olması çabası 206 kullanan böylemi olur. bunu bi hakaret sayarım ![]() bu kullanıcıyı siteye üye yapmanız gerkir bu durumda müdahale etmen gerkirdi benzinlikte ![]() Düzenleyen tigerland - 20 Şubat 2011 Saat 21:21 |
|
![]() |
|
fiyatlar halen çok uygun duymayan kalmasın arkadaşlar
dizel 3.39 tl |
|
![]() |
|
orada lpg yok galıba :)))
|
|
![]() |
|
307P ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
3.39 a bile uygun diyecek hale geldik
![]() |
|
![]() |
|
Aynı bez afişi burada da astılar.ama ben güvenip alamadım. çünkü o benzin istasyonu daha önce u katılmış dizel satıp bizim şirketin iki arabasının motoruna malolmuştu. sonra makyaj yaptı istasyona yeniden açtı. öyle olunca da güvenemedim.
|
|
![]() |
|
benzınde ve lpg oyle herhangı bır sorun olmaz. ancak aracın cekısı duser ve dolayısıyla o yakıt cabuk tukenır yanı arac cok yakar :)) ama dızel motorlar bu noktada bıraz hassas...
|
|
![]() |
|
o zaman da düşük fiyatın bir avantajı kalmaz ki?
|
|
![]() |
|
yok abi özellikle senin için araştırdım adamlar yakında gelecek dedi lpg |
|
![]() |
|
CihanHançerli ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mayıs - 1992 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CihanHançerli
Arkadaşlar ankara da 1.90 lpg var haberiniz olsun . Samsun yolunda giderken köprünün orda ışıklarda sağda yazıyor lpg 1.90 diye . Haberiniz olsun hiç almadım ama söylemek istedim .
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |