|
SATILIK 206 3 SATIRLI YOL BILGISAYARI |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 234 |
Yazar | |
BUBU
2. Vites Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
gncl
|
|
BUBU
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
tprinter
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2011 Konum: Ankara - Etlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Selam Ben Ankara'dan Tuncay.
Foruma yeni katıldım 1 yıldır 2004 model 206 SW HDI kullanıyorum, bu ekran benim araca olurmu, biyerlerini kesip biçmek icap edermi, bir de COM 2000 kola ihriyaç var galiba, onu nasıl temin edebilirm, ve montaj sırasında airbag lere falan bi zararı olurmu, yardım lütfen...
|
|
Malayani ile iştigal maksadı geri bırakır...
2004 206 SW HDI X-LINE HEM DE BEYAZZZ... |
|
BUBU
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
montajı kendın yapıyosun kımseye ıhtıyacın yok..hıcbıryere de zarar vermez.kolu da sıtenın sponsorundan bence bulabılırsın
|
|
tprinter
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2011 Konum: Ankara - Etlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
KARDEŞ, FİYATTA ANLAŞIRSAK ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM, ÖZEL MESAJDAN TEL NO VERİRSEN GÖRÜŞELİM. |
|
|
BUBU
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
msj attım kardesım
|
|
tprinter
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Özel Mesajla Kargo adresini yazdım, Hayırlı Olsun...
|
|
|
BUBU
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ekran satılmıstır teşekkürler
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 234 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |