|
arkadan gelen ses |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
onurozturk
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı onurozturk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2011 Saat 00:19 |
arkadaşlar merhaba.siteye yeni üye oldum.herkese selamlar
99 model 106 gti aracım var.daha önce bu konuda başlık açılmış ama benim araçtan gelen ses farklı oyüzden yeni konu açmak zorunda kaldım. benim arac kasisten geçerken arkadan gıcırtıya benzer bir ses gelmeye başladı. ses e örnek olarak mesela yokuşta aracla durup el frenini çekinsonra araçtan inince el freni arka tekerlekleri tuttuğu için bir gıcırtıya benzer bir ses gelir normalde.her araçta vardır bu. bu sesin aynısı kasislerden geçerken arkadan geliyor.sizce torsiyondan mı.yoksa amortisörlerle ilgilimidir.yedek lastik sepeti bende iptal.o yüzden ordan gelme ihtimali yok. yöneticilerden ve site üyelerinden yardımlarınızı bekliyorum saygılar |
|
peugeotefe
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
Torsiyon milinin 13 lük civatası kırılmıştır sağ arka teker söktür hemen orda görürsün zaten
|
|
|
|
klemann
1. Vites Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
helal olsunnn :DD |
|
Carmania
2. Vites 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ewet bencede orasıdır eğer kırıldıysa zaten diş açılacak zaten orası metrik 8 'dir , yerinde olsam o sac parcasınıda ordan alıp 10 'luk matkapla deliği genişleterek karşı tarafada metrik 10 diş açtırıp dahada sağlamlaştırırdım altınada tırtıklı pul attığın zaman baya bi gevşeme sorununuz azalır
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ustalara bak be teknik olarak çözmüşler ßile (:
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
efe galiba aynı sıkıntı bendede mevcut 2- 3 gündür çok hafif bir gıcırtı duymaya başladım
fren tutunca yada kalkışta o gıcırtıyı duyuyorum |
|
maslakpeugeot
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maslakpeugeot
|
slm dostum senin araçta kesinlikle tosyonda bir sıkıntı var denge demirinde incelme olmustur eğer istanbulda isen yardımcı olurum sana :D |
|
peugeotefe
4. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
Musait bi zamanında gel abi bi çayımızı iç o arada bakarız |
|
|
|
saivet
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Nisan 2012 Konum: 106 XR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
slm abiler bendede aynı sorun var ortalama maliyeti kaça çıkar bize bu işin
|
|
peugeot 106 xr 1.4 1999
|
|
saivet
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Nisan 2012 Konum: 106 XR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
BEN USTAMA BAKTIRDIM TORSİYONDAN DEĞİL DEDİ NEDEN OLDUĞUNU HALA ALAMIŞ DEİĞİLİZ ARKA TEKERLERİN ORDAN ESKİ YATAK GİBİ GICIRTI SESİ GELİYOR BAZEN KESİLİYOR SONRA TEKRAR GELMEYE BAŞLIYOR TEKERLEK BİLYASINDAN OLABİLİRMİ ACABA YADA KAPORTADAN OLMA İHTİMALİ VARMI Bİ Yardım edim fütfen başka bişey olamazmı ?
|
|
peugeot 106 xr 1.4 1999
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |