![]() |
|
Egzos muayenesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2011 Saat 18:19 |
||
INdiririz bi ara orjinali rahat ol baba :)
|
|||
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
orjınal IN, remus OUT :))))))))
|
|||
![]() |
|||
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
||
Remus'lar ellerinden öper amcası :)
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
hadı gecmıs olsun. masallah...
|
|||
![]() |
|||
||
Söktüm abarth'ı geçtim sorunsuz :)
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
tamamdır :))
gereklı bılgılerını bana gonderkı bende ılkyardım setı ıle futbol topunu gondereyım...
ayrıca muayeneden sorunsuz gecmenı dılerım. hadı hayırlısı...
|
|||
![]() |
|||
||
Gidiyorum birazdan muayeneye dua edin :)
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Ahahaha muhabbete bak :)))
Cecoli diyosun ki : sana guzel bır futbol topu hedıye edeyım dedım konu nereye geldı yaa :)) Ben de diyorum ki : Egzos muayenesinden konu nereye geldi heytt anam babam :))) Tamam istiyorum o futbol topunu. Ama imzanı atacaksın üstüne. :) |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
top ısın gırgırı ya... :))
elımde fazladan futbol topu var bırını arkadasıma hedıye edeyım dedım. konu oradan cıktı :))
|
|||
![]() |
|||
Alparslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
dostluklarda yuvarlak bir topa kaldıysa işimiz var yav :)
|
|||
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :) |
|||
![]() |
|||
||
bılırsın futbol genelde erkek sporudur. spor dostluktur kardeslıktır. sana sıfır bır futbol topuda hedıyem olsun dedım ama sen bıze plates topunumu uygun gordun alacagın olsun :)))
samımıyetın ve dostlugun buyuklugu topun capıyla mı olculuyor... ben bılmıyordum boyle bırsey oldugunu
![]() sana guzel bır futbol topu hedıye edeyım dedım konu nereye geldı yaa :))
|
|||
![]() |
|||
||
O zaman ben de sana plates topu göndericem Cecoli. Samimiyetim ve dostluğum o kadar ebatlarda :)
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
||
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||
![]() |
|||
||
dostlugun samımıyetın sımgesı ıste :)) anlamayacak ne varkı |
|||
![]() |
|||
||
Abi herşey iyi hoş ta ben halen o futbol topunun bu dayanışmadaki rolünü çakamadım. Noluyoook yaa ![]() Tamam boş bi zamanda yapalım bu olayı :) |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
gereklı bılgılerını ozelden gonder hemen sozumu yerıne getıreyım :))
ama sende sunu yapacaksın...
arabayı duz bır yere cekeceksın. bagaj kapagını acacaksın. ılk yardım setını bır elıne alacaksın ve gonderecegım topu dızınde sektırırken bır resım cektırıp buraya koyacaksın
![]() devamında aractan fılmlerı ve egzozu sokmeden "oncekı ve sonrakı" hallerınıde resımleyıp bızımle paylasacaksın...
Anlasmısızdır umarım
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Anlaştık ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
ben sana bır ılk yardım setı gonderırım ama yangın sondurme tupu ısteme benden :) bırde sana futbol topu gonderırım helallesırız :))) hava fıltresını, chargerı ve merceklıyse xenonları sokmene gerek yok. ayarını yaptır yeter![]() |
|||
![]() |
|||
||
Yap bi büyüklük 1'er tanesini gönder kardeşine. Sen onları gönder sözüm olsun egzosu filmleri hava filtresini charger'ı xenon'ları sökecem hadiii :))))
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
gel benım arabaya bak...
![]() ılk yardım setı mı? 2 tane :)
yangın sordurme tupu mu? 2 tane :)
alet cantası mı? tam techızatlı :)
olması gerekenden fazlası var ve olmaması gereken hıcbırsey yok :))
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |