![]() |
|
ECO MOD sıkıntısı !!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2011 Saat 21:08 |
|
dostlar bu eco mod çok sıkıntı vermeye başladı :) arabada oturup sahile karşı yarım saat müzik dinleyemez oldum..onun yüzünden her dakka araba çalıştırıyorum yada mekan değiştiriyorum sırf teyp çalışsın diye :) tamam iyi bişey güzel bişeyde istemiyorum arkadaş :) diğer arçlarda uyarı verip teybi kapatıyo sonra tekrar açma tuşuna basıldığında açıyo..sanırım teyp beyniyle alakalı bişey teybi değiştirsem bu sorun kalkarmı ? yada teyp değiştirmeden çözümü varmı ? |
||
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bunun icin eco-mod'u iptal etmek yerine yapabileceginiz bir kac bisey var. Tabi bu sahile karsi ne kadar sure muzik dinlemek istediginize bagli ![]() Düzenleyen koliva - 16 Şubat 2011 Saat 21:39 |
||
![]() |
||
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sadece süre uzar hiç bi şekilde hallolmaz diyosunuz yani...bu arada ekranı kapatmayı gerçekten bilmiyodum düğmeside hiç dikkatimi çekmedi :) umarım bulurum :)
|
||
||
![]() |
||
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
|
Teybe eğer doğrudan aküden veya harici bir kontaktan elektrik verirsen akü bitene kadar bile dinlersin dostum
|
||
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
|
istediğim tam olarak bu işte :) teypçi yada bi elektiriçiye gidiyim yarın ozmaan böyle bi çözümü varsa..
|
||
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
kanka gel ben hallediyim diyorum 300 kmden korkuyosun :) spoiler yapcam sana bak gelirsen :) hem wofferida goturursun :D
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
kontak calıstırma sevıyesınden bır diş ondeyken bende teyıp kapanmıo kanka onu denedınmı hıc? |
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
|
tamamen duygusal kanka :)
|
||
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
|
denedim kardeşim her türlü eco mod devreye giriyo...niye böyle yapmışlar bu modu çözemedim..tamam sen uyar teybi kapat ondan sonrasını bana bırak belki aküyü bitirmek istiyorum :) istediğimiz zman açıp kapatamıyoruz ya :)
|
||
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
o kadar para verdık teyp dınlıyemıyoruz dıyosun kanka bence yak sen o arabayı
![]() |
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
|
aynen öyle kardeşim ya..ama yakmam ilk gözümün ağrısı o benim tek AŞK'ım :)
|
||
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Muhabbetinizi bolmek istemem, araya birsey daha sikistirayim. 1 saatten fazla radyo dinlemek genelde olmaz. O yuzden ben bu korumayi bataryadan kablo cekerek bir nevi by-pass yapmanizi onermem. Bir gun olur evinizden uzak bir yerde radyonuzu acik unutursaniz, jump start yaptiracak araba bulmak zorunda kalirsiniz. |
||
![]() |
||
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
|
Servise sorun , sigorta kutusunun orada bir şönt var , Müşteri modu ve park modu diye geçer , O şönt müşteri modunda mı yoksa park modunda mı. Park modunda ise ecomode geçer arabanız Müşteri moduna alırlarsa normale döner. :)) En azından ben böyle biliyorum.
Düzenleyen rifatseker - 16 Şubat 2011 Saat 23:19 |
||
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
|
estağfurullah nedemek hocam sağolun tavsiyeniz için..
rifatseker sorucam bunuda eğer böyle bişey varsa çok makbule geçer..tşk ederim.. |
||
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |