![]() |
|
Satılık 306 XR 70.000 KM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2011 Saat 16:57 |
Tanıdığımın aracıdır. Aracın linki aşağıdadır. İlandaki bilgilerden iletişime geçebilirsiniz.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-orijinal-70-000-km-de-kazasiz-otomatik-41695359/detay |
|
![]() |
|
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
plakaya hasta oldum gkn pwr:D
|
|
StOcK 99 106 S16/GTI
|
|
![]() |
|
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
direksiyon değiştimi bu aracın 2001 modellerde bu tarz direksiyon simidi var km düşük ama bu fiyata uzun süre yatar satanada alanada şimdiden hayırlı olsun
|
|
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
valla benim pek bilgim yok tanıdığımın aracı için koydum ilanı hakkıyla değerini bilecek olana gider inş.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
o dıreksıyon 1.8 motor olanlarda var. 98 99 larda bıle var. sadece 2001 lerde degıl. benımkıde 2000 model aynı dıreksıyon var. ayrıca 2000 ve 2001 modellerde cıkan xr platınıumlarda da var ama onların hepsı 1.6 makınelıdır...
yalnız bu aractakı makıne 1.8 8V 103bg. cunku otomatık vıteslerde 16V motor kullanılmıyor.
hayırlı satıslar...
|
|
![]() |
|
tugrahan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
benim ki de 99 model aynı direksiyon
otomatik vites hariç herşeyi aynı ha bir de Sunroof benim araçta yok cecoli xr lerin hepsinde sunrof varmı? varsa benimkinde neden yok acaba |
|
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
|
![]() |
|
peaceforever ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peaceforever
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
herkese selam . araç bana ait . gökhan' dan rica ettik sağolsun yayınladı ilanı . çok teşekkür ediyorum yardımları için . evet arkadaş doğru söylüyor aracın direksiyonu değişti ama birebir aynı modelin direksiyonu ile değişti . eski direksiyonda evde hala . değiştirme nedenimize gelince üzerindeki direksiyonun rengi çok atmıştı kullanıma dayalı olarak benimde içime sinmediği için değiştirdik . biz bu aracı 1 sene önce 14500 aldık . o nendenle fiyatın yüksek olmadığını düşünüyorum . araçta hiç bir problem yok .gerçekten kazasız ve 70000 km de:) . aslında ben aracımı çok seviyorum ama sedan araba almak ve model yükseltmek için elden çıkarmak istiyoruz . aldığımızdan beri bize hiç masraf çıkarmadı ve kullanımı çok rahat bir araba . zamanının en full donanımlısı .
|
|
![]() |
|
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
üstat peki direksiyondaki aırbag vs aktarmak mümkün sanırım bendede 306 XR var direksiyonun 3 kollu böyle 4 kollu ile değiştirmek isterim doğrusu bana maliyeti ne olur yazabilirsen sevinirim |
|
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|
![]() |
|
peaceforever ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peaceforever
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
evet değiştirebilirsin ama 3 kollu olanı 4 kolluya çevirebilirmisin onu bilemedim .göbeği uymayabilir. bakmak lazım . benim eskiside 4 kollu idi . ben sadece direksiyon simidini değiştirdim .airbag temiz ve sağlamdı o nedenle eskisini kullandım . bostancı sanayide bir çıkmacı vardı direksiyonu ondan 70 TL ' ye almıştık sanırım yalan olmasın .( geçen gittik kapatmıştı ama ) işcilik parası vermedik . tanıdık usta taktı . yani sadece simit 70 TL ' ye mal oldu bize . he bu arada üstat felan ok de . ben bayanım :) . araç bayandan satılık yani aslında |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
hocam araba full ama abs yok bu nasıl iş ya :)
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
sorry |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |