![]() |
|
206 Küllük Arıyorum.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
afowos ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2010 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2011 Saat 20:24 |
2 konu açılıyormu arka arkaya bilmiyorum arkadaşlar ama ikiside farklı konular..
206 küllük arıyorum arkadaşlar..arabamı satıcam küllük yok ve çirkin duruyor... Aracım 2004 model 206 hdi.. msn adresim: afowos_@hotmail.com
Düzenleyen afowos - 12 Şubat 2011 Saat 13:29 |
|
![]() |
|
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aslında ciğarayı bir bıraksan hiç aremeyecenya ben bırakalı 1.5 senecik oldu ehemniyetle tavsiye ederim
|
|
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|
![]() |
|
afowos ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2010 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Ben içmiyorum zaten ama küllüğüm kayıp, kötü gözüküyor küllüksüz.
Düzenleyen afowos - 11 Şubat 2011 Saat 11:52 |
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
Aynen benim de öyle. Normal cam kül tablası ile geziniyorum :D
|
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
|
alaaddin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
xdesing o cam kül tablasanı kullanmadığın zaman üzerine dantel örtüsü koy güzel durur :)) |
|
iyi çalışmalar
|
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
Yok daha neler ![]() |
|
|
|
![]() |
|
alaaddin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
biz adanalıyık ölemi :)
|
|
iyi çalışmalar
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ben bugune kadar hıc sıgara ıcmedım
![]() arabadakı kullugude yerınden soktum eve koydum. kullugu sokunce ıcı daha da genısledı. sımdı kapaklı goz olarak kullanıyorum. cok ısıme yarıyor :))
|
|
![]() |
|
Cecoli senin küllük benim 206'ya olurmu acaba :D
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
farklıdır muhtemelen aynı olacagını sanmıyorum :))
|
|
![]() |
|
Aynen kardeş ![]() |
|
|
|
![]() |
|
teşekkürler ilginize
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |