![]() |
|
Kaporta Düzeltme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
boraa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: kdz ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Mart 2011 Saat 16:47 |
up
![]() |
|
Feline 2006
1.4 otomatik orijinal :) |
|
![]() |
|
boraa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: kdz ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki bunları kullanan oldumu.alalım mı dersiniz
![]() |
|
Feline 2006
1.4 otomatik orijinal :) |
|
![]() |
|
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
|
|
![]() |
|
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Kıvrım olmayan yerlerde olabilir; ama ben kıvrımlı yerlerde boyanın atmayacagına inanmıyorum dogrusu..
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
paylaşım için sağolun.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
Valla aslında kaporta açısından benim sıkıntım çok. Aracımın ağır darbesi değişeni olmamasına karşın ufak çizikler ve 5 cm2'lik bir ufacık göçükten dolayı psikolojik sıkıntılar çekiyorum :) Ayrıca arka body kit tamponda da çatlaklarım var montaj hatasından ötürü. Onları iyi biryer bulup uygun fiyat verirlerse yaptırmayı düşünüyorum komple. Tabi tek şart boya olmamalı :)
|
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
|
orhanetap ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhanetap
Bende senin gördüğünü görüyorum dostum fikir vermesi açısından gönderdim linki nasıl yapıyorlar zararı oluyormu hangi göçükler için o fiyat arayıp sorabilirsin
Bide sen adanadasın sanırım bu gönderdiğim yer istanbulda |
|
206 xt 1.6 110hp
|
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
75 TL'mi?
|
|
|
|
![]() |
|
orhanetap ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı orhanetap
Bende gözüme çarpan 2-3 tane ufak ezikler var nette gezinirken boyasız bu işlemi yapan bi yer buldum belki işine yarar
http://www.sahibinden.com/ilan/hizmet-bakim-onarim-tamir-arac-servis-bakim-ve-onarim-zadex-boyasiz-kaporta-gocuk-duzeltme/detay Verdiğin linkteki gibi bir işlem yapıyorlar sanırım ama en azından zararı olurmu olmazmı öğrenmiş olabilirsin bende yaza doğru gitmeyi düşünüyorum yaptıkları araçlara bakınca aklıma yattı baya |
|
206 xt 1.6 110hp
|
|
![]() |
|
UGuRs ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 185 |
http://www.tvshop.com.tr/pinfo.asp?pid=3440
bunun mekanizması basitmiş onu bir demircide yaptıradabilirsin diğeride sıcak silikon ve tabancası ama işini görürmü bilemem :-s
|
|
KahramanKentli...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Soğutucu ve fön makinesi olayını ben de düşünüyorum ama boyaya zarar verir mi diye çekiniyorum..
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar şu kaporta göçükleri ezikleri konusunda çok huzursuzum. Sağ ön far yanı ve arka tampon üstünde ufak göçüğüm var. İnternette bazı aletler var bunlar için ne diyorsunuz?
Mesela : http://www.tvshop.com.tr/pinfo.asp?pid=3440 Aşağıdaki videodaki ürün değil pratik birşey ama ne kadar sağlıklı. Fikir verirseniz :) http://www.izlesene.com/video/kaporta-duzeltme/1991509 |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |