![]() |
|
Peugeot 106 arka yazıları sökmek |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2010 Saat 13:34 |
Gerekli malzemeler..
1- WD-40
2- Sıcaksu
3- K.K. Kartı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
abart206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Paylaşım için tşkrler :)
|
|
![]() |
|
only_younus ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2010 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı only_younus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
yazıları çıkardıktan sonra çok güzel olmuş |
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Çok daha hoş böylesi. Ben söktüm rahat ettim. Eline sağlık iyi ki paylaşmışsın. Ben tamirhanede ustalara söktürmüştüm ama yolunu da öğrenmiş oldum
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
Osman307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: 07.ANT---06.ANK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
eyvALLAH aga bende 307 nınkını cıkartmayı dusunuyodum yardımcı oldun cok sagol paylasım ıcın guzel olmus araç...
|
|
HAYATI SUNULDUGU GIBI YAŞAMAYACAKSIN YA KURALI SEN KOYACAKSIN YA KURALSIZ OLACAKSIN...!!
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
diğer bir alternetif olarak misinede çok iyi iş görüyor....
|
|
![]() |
|
tecktonik ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Şubat - 1992 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: Ankara /Eryaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tecktonik
bu wd-40 ı nerden bulabiliriz sprey olan şeyi yani
|
|
o6 GSZ 35 ANkaRA 106 QuiksilLVer
Berat KIRAN A Rh(+) |
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Araç tan yazılarını soktugunuz zaman gerıye renk tonu bırakıyr onları nasıl ayarladnız.
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
kendi fikrimce güzel olmuyo ya :)
ama tabi bu işlemi begenen arkadaşlarada saygım sonsuz.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
WD-40'i hemen hemen her yerden bulabilirsiniz. En basiti yapi marketlerinde kesin vardir. |
|
![]() |
|
Güzel Bir Çalışma Bende Nasıl Sökerim Diye Düşünüyordum...
![]() |
|
![]() |
|
peki tekrar yapıştırmak istersek ne yapacagız ?
|
|
![]() |
|
Ougus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Evet söktük diyelim,o izleri nasıl silicez?renk farkı falan kalırsa boya lazım olur bende düşünüyorum da uygulamayı.
|
|
![]() |
|
by_cadaloz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2012 Konum: amasya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı by_cadaloz
peki bunun orjınalını gerı yapıştırmak ıstersek nereden bulacagız ?
|
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
Çok başarılı paylaşım için teşşekkürler
|
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
|
cey cey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: mudur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 322 |
eline sağlık güzel paylaşım ben söktürdüm ama pişman oldum ben orjınal bulursam tekrar yapiştırcam orjınallık her zaman güzeldir şahsi fikrim
![]() |
|
![]() |
|
Ego_Ist ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Mart - 1982 Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
bende orjinallikten yanayım, sadece 4mm lik yay taktım onun dışında aracıma hiç bişey yaptırmıyorum |
|
![]() |
|
Demir ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Orjinal yazıların durması daha hoş bence...Yinede konu için sağol...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |