![]() |
|
106 GTI YORUM İSTİYORUM , LÜTFEN .. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
smile52 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: qiRéSun Piraziz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2011 Saat 13:54 |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sinifinin-en-temiz-bakimli-dolu-106-gti-162-hp-41799624/detay
Araç üstte linkte verdiğim araçtır . Usta Yorumlar bekliyorum ..
|
|
PeuqéoT 106 GTI !
|
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
alıcımısın satıcımısın belirtmemişsin
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaş sanırım alıcıydı ben yorumumu yapayım. bu fiyatlara çok daha iyileri alınır. 98 model ve 150 binde bu araç
|
|
![]() |
|
hsnsnr ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
çok çok çok çok pahalı arkadaşın dediği gibi bu rakama bebek gibi 106 bulursun ancak öncelikle sabır ve etraflı bir araştırma yapmalısın .....
|
|
![]() |
|
frt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
+1 diyorum arkadaşlara. |
|
Diğer fotoğraflar için Google'da " 52 FR 383 " olarak aratabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
hsnsnr ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
fiyatlar için birşey diyemem ama gti arıyorsan bunlara da bir bak...
buda bonus :) heyacan olsn..
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
arac guzel gorunuyor. yalnız ben boyle araclarda modelden zıyade temızlıgıne bakarım. temız olsun 98 olsun. ama boyle aracların temızını bulmakta bıraz zor yanı. kabul etmek gerek... hayırlısı ınsallah
|
|
![]() |
|
smile52 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: qiRéSun Piraziz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Ben 106 GTI serisinin en yürürü ve yola gideni 97 98 99 olarak biliyorum . Ve Oturduğum çevrede de 106 Çok hiçbiri 98 üzeri değil ve çoğu s16 . Ayrıca Linkteki araçların motorları hep 118 HP . Bana en az 142 Hp lazım yani motor yüklü olucak . Km pek fazla önemli değil . Burdaki araçların Kmsi war 142 hp bi tanesi ama 240 ı rahatlıkla görebiliyo 97 s16 . Banada böyle araç lazım . Linktekiler benim işimi görmez ..
|
|
PeuqéoT 106 GTI !
|
|
![]() |
|
kabus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2010 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
dostum alıyorsan motoru ellenmemiş al orjinal olsun 20.000 tl gene verilir ama piyasada orjinal 106 bulmakta çok zor
|
|
2003 PEUGEOT 307 1.4 XR HDİ BEYAZ
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
motor orjin olsun ister 118 hp olsun ister daha az ama orjinal olsun
|
|
![]() |
|
hakan28 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 12 - Nisan - 1989 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2010 Konum: Giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-atmosferik-160-hp-42175284/detay BUNA BAK hem sanada yakın bulancak 10 dakkika madem oynanmış motor istiyosun...
|
|
![]() |
|
logo iptalide olmsaymış bu son aracın güzel olucakmış. ayrıca şimdikilerin arasında en iyisi bu bence
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
2 sene önce bundan daha iyisi 15,500 dü ki şimdi dahada düşüktür.
anlıyacağın bu arabaya bu fiyat çok.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |