![]() |
|
full istasyonu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ramtas ![]() 1. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2011 Saat 12:15 |
arkadaşlar benim evin yakınında bi tane full istasyonu var.daha önce hiç benzin almadım ordan.hep opetten aldım ama arada fiiyat olarak çok fark var.full de 3.81 .benzin almayı düşünüyorum ordan ama malum ucuz olunca insanın aklına başka şeyler geliyor.daha önce kullanan varmı full istasyonu.memnun musunuz benzininden?
|
|
1.6 xt 307 2005 benzinli otomatik istanbul
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
alan arkadaşlar iyi diyor birtanede ankarada açılıyor dün önünden geçtim ulus tarafında açılış gününü duyan olursa birbirimize haber edelim nede olsa yüzde 25 indirim yapıyorlar
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
ben mazotunu kullanıyorum memnunum gayet iyi, arkadaşımda aracında benzinini kullanıyor herhangi bir problem yok alıp kullanabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
arkadaslar ankaradakının aclısı ne zaman acaba bırde tam neresıne acılacak bılen varmı
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ben aldım bir haftadır kullanıyorum hiç problem yok. kesinlikle tavsiye ederim.
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
ulustan istanbul yoluna çıktığında sol tarafında genclık parkı sag tarafında tiyatro kalıyor biraz ilerdeki benzin istasyonu full oluyor sanırım oncede totaldi
|
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
tamam bılıyorum orayı hayırlı ıle acılırda bızde bıraz ucuza kullanmıs oluruz benzını araca lpg taktıracam valla 2-3 gun ıcınde sıkıldım valla arac bana ben ona bakar oldum
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bende geçende denedim gayet güzel
|
|
![]() |
|
ramtas ![]() 1. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
sağolun arkadaşlar cevaplarınız için bende bi deneyeyim
![]() |
|
1.6 xt 307 2005 benzinli otomatik istanbul
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |