![]() |
|
BİM Market Promosyonu Navigasyon |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2011 Saat 16:13 |
Arkadaşlar Biliyorsunuz BİM marketin Arada promosyonlu ürünleri sattığı dönemler
oluyor. Bende takipteyim her daim ... Gözüme Takılan Bu navigasyon ben şahsen pek anlamıyorum fakat kardeşlerimin işine yarayabilir. kampanya tarihi verdiğim linktede İşine yarayan Bi araştırma yapsın Park Sensöründeki gibi Sonradan haberimiz olmasın Haydi Kolay Gelsin http://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/navigasyon-cihazi.html ![]()
BUDA OTO TEMİZLİK PROMOSYONU HABERİ OLMAYAN KALMASIN.... 12.90 TL http://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/oto-bakim-seti.html ![]()
Düzenleyen albaydemircan - 04 Şubat 2011 Saat 16:29 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
faydalı bır paylasım takdır edıyorum
![]() |
|
![]() |
|
eyvallah abi ne demek görevimiz tehlike ![]() |
|
![]() |
|
Bunların bir güncelleneni bir de güncellenmeyeni var diye biliyorum. Özellikleri arasında bu konu yazmıyor.
|
|
![]() |
|
güncelleniyormuş ben sormuştum market çalışanına
|
|
![]() |
|
ACHTUNG ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Konum: BALIKESİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
teşekkürler
|
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
eyvallah kanka güzel paylaşım
|
|
![]() |
|
ne demek kardeşim seve seve yeterki biraz faydamız dokunsun birbirimize |
|
![]() |
|
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
bilgilendirme için teşekkürler.
navigasyon için :: bu fiyata piranha marka navigasyonlar var onlara da bi bakmak lazım almayı düşünen arkadaşlara duyurulur ![]() tabi ki de bu konularda bilgili bi arkadaşımız vardı hem marka olarak hemde harita olarak tavsiyelerde bulunuyordu,çünkü aldınmı uzun süre kullanacaksın,pişman olmamak lazım 200 tl az para deil araştırmak şart. temizlik setinin fiyatı komplece uygun ona bi bakmak lazım,bulabilirsek almakta lazım ![]() Düzenleyen Faruk - 04 Şubat 2011 Saat 17:09 |
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
|
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
kankamooon :)) yapmıssın yıne bombanı .. nagıvasyon guzele benzıo ama bımden sok edıcı fıyatlar beklerdık.... Emegıne yuregıne bılegıne ayagına bedenıne saglık kankamon :D
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
HARİTA MÜHENDİSİYİM ARKADAŞLAR.
BAŞARSOFT HARİTASI OLMAYAN NAVİGASYON ALMAYIN.TÜRKİYEDE İŞİNİ EN İYİ YAPAN FİRMA DİYEBİLİRİM. HEPSİNİN GÜNCELLEMESİ VAR.ÖNEMLİ OLAN ÜCRETSİZ OLMASI. BANA SORARSANIZ GARMİN ALIN DERİM.AMA ONUN FİYATIDA TUZLU BİRAZ.BENDE VAR KULLANIYORUM.ÇOK MEMNUNUM.HARİTALARI ÇOK BAŞARILI,SAPMA ÇOK AZ. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Bence o bakım seti işe yaramaz gibi. ama tabi illaki alıp kullanan olacaktır. o zaman kesin sonucu öğreniriz :)
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
|
bende bugun bımde o bakım setını ınceledımde pakedın ıcınde "autokıt" marka urunler var bılgınıze...
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
![]()
![]() |
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
bu fıayata pırhana var onada bakmak lazım sahsen bımden daha ıyı fıyatlar beklıyodum
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
piranhanın teknik desteği çok kötü arkadaşlar.
yoksa haritaları kaliteli. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
Ram olarak kaç mb acaba 64 ise yanına bile yaklaşmayın derim ancak 128 ise alınır. İ-Go primo sd kart üzerinden çalıştırılır cillop gibi de olur. Tabii fiyat olarak da aslında pek de cazip değil.
|
|
![]() |
|
eyvallah kardeşim ne demek canım feda sizlere biliyorsunuz .... elimden yeterki bişeyler gelsin kardeşim |
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
saol albayım bende kış setinden aldım bi tane fiyatı çok uygun ve kaliteli
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
güle güle kullan kardeşim fiyat uygunsa ne mutlu bize |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |