![]() |
|
Şanzıman/Vites sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2011 Saat 11:40 |
Arkadaşlar 2006 xdesign 206 aracımın şanzımanla ilgili bi sıkıntısı var. Şöyleki özellikle 1 ve 2. viteste ve R'de sertleşme söz konusu ve tak diye bi ses söz konusu. Ustaya götürdüğümde ben baskılardan olabilir diye düşündüm ama kendisi alttaki disklerin bilmem nesinden bahsetti. Şanzımanı indirmeden halledebileceğini söyledi. Açıkçası ben de biraz kıllandım sizlere danışayım dedim.
|
|
Dünyaya 206 defa da gelsem sadece sen!
|
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşım forum kurallarını oku önce kendini tanıt kimsin nesin necisin nerden sin hangi aracı kullanıyosun kiğmseden cevap alamassın bunları yazmassan
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: |
|
![]() |
|
xdesign ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 336 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kusura bakma dostum yoğunluktan pek gezinemedim. Dikkat edicem :)
Bilgiler burdadır: http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=12567 |
|
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Bu olay bugune gelene kadar gittikce kotuye mi gitti yoksa birden mi boyle oldu. Birde debriyaj pedaliniz cok yumusak mi? |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
benim aracımdada var aynısı. Vites çubuklarından yapıyor bunuda. Şanzıman inmeden yapabilecekse ne güzel.
|
|
![]() |
|
elnino35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2010 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
Evet aynı sıkıntı bendede var bilgisi olan paylaşsın ne kadara yapılır nedir ne degildir ...
|
|
Peugeot 206 forover.
|
|
![]() |
|
Birden bire böyle oldu Koliva. dostum debriyaj ne çok sert ne çok yumuşak. Yani ilk başları biraz sert sonlara doğru yumuşuyor bastığında ki o iyi birşeydir diye biliyorum. Özellikle aracı ilk çalıştırdığım zamanlar viteste sıkıntı olabiliyor. 1'den 2'ye geçerken kafa atıyor birşey. Eğer ustanın dediği gibi bişeyse 50-100 tl arası ufak bi sıyrıkla atlatabiliriz. Amma velakin gel gelelim şanzıman inecekse biliyosunuz ki 150'den başlar gider öyle :) Ayrıca viteste bayağı bir boşluk var. Nerden baksan boştayken 4-5 cm sağa sola boş oynayabiliyor.
Düzenleyen xdesign - 01 Şubat 2011 Saat 09:28 |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |