|
BBS RS li 206 + ' m Sonunda :)) |
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
mesut kardeşim üzülerek belirtmeliyimki
bu jant lar hiç uymamış ne biliyim enteresan olmuş yav kısacası olmamış |
|
muratgulen07
1. Vites 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
:) bende olumsuz konuşucam hiç hoşuma gitmedi :) kendi zevkin tabi orası tartışılmaz ama bence jant olmamış :)
|
|
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
|
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
kardesım o kadar olumsuzun arasında ben fazla olmak ıstemem ama dayanamadım bende yazayım dedım :) malesef olmamıs yaw :( ınce ve az kollu jant tercıh etsen bence daha guzel durur
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
Mesut
1. Vites 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Tamma Vazgectım bu jantlardan :)))) sadece farklı olsun dedım herkez rc yada 207 jantın pesınde bıraz degısıklık lazım dedım :))) tutmadı
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
307P
1. Vites 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aynen olmamış zaten vazgeçmişsin iyi de yapmışsın
|
|
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
BBS nin cok guzel jantları var ılla orjınal takılcan demıyoruz kardeısm :))) yakısanı kullan
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
alper
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
olmamış
|
|
Mesut
1. Vites 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
RC ıstıyordum ozellıkle .. neyse yurtdısında bı arkadaısm var yarın gelıo katalog ıstedım gonderebılecegını soyledı nasıl olacaksa bakalım :)))) farklıglıgı artık oralarda arayacaz
Germany Style :)))
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
şahin jantı hocam bu :))
|
|
Mesut
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hahaha ne dıosun sen mstfakrl ya :)) sahın mı BBS RS ... bu ya yapma :))) Hayat gıbı jant tabı oturacak arabayı bulabılırsen... Alman sıtılı duymadın mı hıc :)
|
|
____BLUETAZZ___
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
Mesut
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sımdı oldu :))) ıllakı bunu yapacaksak dodıklere de gırecektık zarten ama :(( hevesım kactı artık bundan cıkarıcam tenekelerı boyatıcam ustune de beyaz serıt cekıcem basıcam arabayı baska bısey yapmıcam ,D:DDD
|
|
____BLUETAZZ___
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
en ucuz cozummm :)))
|
|
3rkans
2. Vites 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Salla ya bu ne böle hiç gitmemiş.orjinal jant tak bencee
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
AydinBeyol
P.T. TEAM GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
|
bu jantlar sedanlara yakışıyor. 307 ye hiç uymamış.
|
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
deniz_206
3. Vites 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
|
ben şahinlerde görüyorum bu jantı genelde mesut sen hiç düşünme bile kardeş :) |
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
Mesut
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
:))) tmm tmm vallah ıvaz gectım admınnn klıtle konuyu :))))) allah askına :))) hahaha yada makara yapalım :D hazır konu olmusken makara konusu olduk bu arada cecolııı napıoruz bulusuomuyuz ben evde sızı beklıyorum :DD
|
|
____BLUETAZZ___
|
ozaannn
2. Vites Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bir aya kalmaz ben takıyorum bbs önler 8 arkalar 9 görün ve karar verin sanırım izmirdeki tek bbsli pejo olacak
|
|
ozaann
|
|
Mesut
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aga gıdıyor ya BBs gıdıyor bu araclara basılınca mukemmel oluyor ben bır kac forumda gordum cok cok ıyı oluyor hatta .. bu arada ozaan sana tavsıyem sımdı taktırma jantlarını bekle kıs ayı bı aradan cıksın yoksa yazık olur cızılır asırı derecede yıpranma ıhtımalı yuksek ben bu yuzdne dokunmuyorum arabaya sımdıkı harcamamı aracın elektrık aksamına yatıracam kısmetse yazın da bady kıt gırerız artık :D
|
|
____BLUETAZZ___
|
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |