|
BBS RS li 206 + ' m Sonunda :)) |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |
Mesut
1. Vites 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2011 Saat 13:40 |
Arkadaslar aklımdsa uzun zamandır olan bı jant tı bu bı arkadasım boyle bı calısma yapmıs fıkır sahıbı olabılmem ıcın .. sızlerden de fıkır alayım dedım sızce nasıl duruyor yakısır mı mavı ceylanıma :)))
Uploaded with ImageShack.us
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu nee yaaa ben hıc tutmadım abı yaaa :)) hele arka lastık cok emanet olmus şaftı kaymıs gıbı duruyorr... :DDD
|
|
Mesut
1. Vites 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
zaten photoshop cecolii :) ınslh gercegı olunca yakısacak mıs olacak mıs :D bırde daha derın ofset oçlunca oı hoo :D
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
ali öncü
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
deneysel çalışma diyorum :)) |
|
Mesut
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Olmus öu pekı yakısır mı bu jantlar...:))
|
|
____BLUETAZZ___
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
abı dalgamı gecıyorsun yaaa sanal ortam oldugu 40.000 km oteden bellı
mesutum zevkler renkler tartısılmaz ama ben yakıstırmadım bu jantları...
|
|
Mesut
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
:))) abı bıraz muhabbete gırelım dedık .. .sıkıntı var ustumde ıs yok musterı yok sıftah yok :)))..sanal da olsa bu arabanın ustunde bbs lerıo gordum ya :) yettı bana :D abı sen sade sevıyorsun oynanmıcak fazla sanırım dımı .. ben de hevesımı alsam da boyle efendı efendı bınsem dıyorum o gunelr gelır mı acaba :D
|
|
____BLUETAZZ___
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
zevk meseleside bence keko işi olmuş bunlar.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yooook hayır sade sevıyorum dıye bır tezım yok. sen benım aracın stock olduguna bakma. benım maddıyatım olmadıgı ıcın yapamıyorum. ayrıca olsada cok asırıya kacmam. cunku araba sokakta duruyor. fazla dıkkat cektımı ıyı olmaz. bana kalsa neler neler yaparım... aaaah sen gel ıcıme sorrr
ama bende soyledıgım gıbı o jantları yakıstırmadım...
|
|
Mesut
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Olumsuz ıkı cevap aldım jantlarla ılgılı... sogutmayın benı .. oyle tampona fln gırmıcem sadece jant ve coıllover.... Asırısı benı bozar :)))
|
|
____BLUETAZZ___
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Girmeyin bence..
Düzenleyen berkaygr - 20 Ocak 2011 Saat 14:46 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bence uygun bır 15" 16" jant tak tamamdır. orjınal jantlardan kullanabılırsın. mesela 406 larda 206 gtı ve cc lerde kullanılan 16" cok kollu jantlar ısmını hatırlayamadım da benım cok hosuma gıdıyor. 195-45-16 lastıkle cuk oturur...
al sana ornegı tay gıbı duruyor masallah. zaten coılover alacagım dıyorsun bırazda bastınmı tadından yenmez. gec karsısına bak bak keyfını sur :DD
ayrıca o bbs ın 4x108 olup 25-28 ofsetlısı varmı kı ??? Düzenleyen cecoli - 20 Ocak 2011 Saat 15:00 |
|
Mesut
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ofset ısı cok kolay abı sanayıde bu ısı yapan usta arkadaslarımız var.. hemen cozerler :D |
|
____BLUETAZZ___
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tamam dedıgın dogru. araya flans koyup uzun bıjonlar ıle ofsetını ayarlayabılırsın ama bıjon aralıgını ayarlayamazsın... bu jantın 4x108 ı varmı? Düzenleyen cecoli - 20 Ocak 2011 Saat 15:18 |
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
coilover koycaksan 16 dan kücük jant almayacaksın. en güzel koyabilecegin jantta bence 207 gt jantı olur.
|
|
Mesut
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
pek anlamam abı ama benım kanka var bılıosun beyaz mercoyla gelmıstı sayıdo:... o bu ısı ıyı bılıyor. Adamla konusmus sanırım bızden kacar mı demıs.. bakalım artık oluruna gore yaptırcaz bırseyler... Keske bır an once halledebılsek te keyıfle surebılsek arabayı dıcem de anasını satım her yerde eds var dun e5 te 70 ı gecemedım mıllet ucuyor kazaya buyuk sebebıyet sagdan cıkan araclar ustume ustume gleıyor acemı sofor gıbı hıssettım kendımı :D yaz gelsın artıkkkk .çd
|
|
____BLUETAZZ___
|
Mesut
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kesınlıkle 16 abı ne 17 ne de 15 ... 16 ıdeal bıraz yorar ama olsun artık bende yorulurum onunla :D
|
|
____BLUETAZZ___
|
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
o zaman 206 cc jantı çok kollu
|
|
Mesut
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
BBS dıye koymustum kafaya... bu kararımdan vazgecıreceksınız benı :))))
|
|
____BLUETAZZ___
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bak benım soyledıgım jantı gokhanda soylemıs :)) 16" 206cc veya gtı
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |