![]() |
|
arıza lambası hakkında yardım... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Eyüp Duygun ![]() 1. Vites ![]() ![]() SPONSOR FİRMA Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2010 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 237 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eyüp Duygun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2011 Saat 23:54 |
Arıza lambası yanıyorsa kesin sorun var demekdir.Heleki Planet2000 cihazı ile silinip tekrar yakıyorsa kesin vardır.Yukarıda arkadas ABS beynıne 3 mılyar demısler sakın almayın.Gidin bir cıkmacıya 'aractan cıkma abs beyni sizin aracınızın numarasına uygun'alın ve kodlattırın.Ama tırnak işaretlı yere dıkkat aracdan cıkma olmasına dıkkat edın servis cıkmaları zaten bozuk.Bunlaır yapmadan öncede herhangi bir beyıncıye kontrol ettirmekde fayda var. |
|
![]() |
|
komando ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
walla hava filtresini değiştireli çok olmadı kimisi de katalizörden diyor ben van da bir servise götürdüm beyni değişecek dedi bana kalırsa anlamıyor
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
normal bir durum paniğe gerek yok.
|
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
arkadasım benyın nıye degısıyor sen hangı servıse gıttın senın aracta karısımda bır sıkıntı var hava kırlılıgı ggıbı hava fıltrene bır baktır derım sorun ondan buyuk ıhtımal en son ne zaman degıstı
|
|
![]() |
|
komando ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
benimki seyir halinde yandı hatta yo bilgisayarında apollotion foult diye yazı yazdı aracı kenara çekip stop ettim 1 dakika sonra çalıştırdım ve devam ettim sonra yine yandı bu neden olabilir ben kaç gündür bir sonuç alamadım serviste anlamadı galiba beyin değişecek diyor 3 milyara mal oluyor sizce ne olabilir yazarsanız sevinirim 307 xt 2.0 hdi 2002
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bahsettıgınız lamba motor arıza teshıs lambasıdır. bazılarında tam bır motor ısaretı olur. motoru calıstırdıktan herhangı bır arıza yoksa 2-3 sn sonra sonmesı gerekır. motor yagı ıle alakası yoktur. yag lambası zaten ayrıdır. yagdanlık ısaretıdır...
abs lambası ıse eskı araclarda kaygan yol ısaretı gıbıdır, yenılerde ıse abs dıye yazar...
|
|
![]() |
|
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
o isik normal 2 3 saniye sonra sonmesi lazzim
cunku motor daki yag faliyete gecince soner ama uzunsureli yanarsa bir problem var demekdir |
|
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
evet 2002 eskı modellerde boyle yenılerde abs dıye yanıyor benımkı 2004 onda yok dun arkadasa arac bakmaya gıttım 2002 model xs 307 ydı onda gordumde ondan yazdım benımkı 2004 onda abs dıye cıkıyor degıstırmısler demekkı seklını
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
o abs ışığıdır. dikkat edersen o ışık var ama abs ışığı yok (: yani o dediğim gibi abs ışığıdır. benimde aynı sorun olduğunda baktırdım krank kasnağı kaçırıyor diye akım zayıfladığı için abs arızaya geçdiğini öğrendim sende bi baktır kasnak kaçırıyor olabilir.
Düzenleyen quiet_20 - 17 Ocak 2011 Saat 09:03 |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
sistemci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: YURTDIŞI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
Bende 307 var, yanlış bilgi olmasın ama; o saydıklarının hepsi sanıyorum her araçta mevcut.
|
|
![]() |
|
rıca ederım ıyı geceler.
|
|
![]() |
|
dante0668 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dante0668
![]() ![]() ![]() ![]() |
çok teşekkürler..... :D
|
|
![]() |
|
ok sorun yok ankarada yasıyorsun bende ankaradayım sanırsam yenı uye oldun o motor arıza ısıgı calıstırınca soner sorun olursa sureklı yanar o zaman baktırman lazım sormak ıstedıgın sor olursa yardımcı olurum rahatca uyuyabılırısn sorun yok
|
|
![]() |
|
dante0668 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dante0668
çalışırken birden yanarsa sorun var ama bu şekilde sorun yok deilmi ?
|
|
![]() |
|
normal motor arıza lambasını dıyosun calıstırdıktan sonra sonerse sorun yok haraket halınde ıken yanarsa sorun vardır kafanı takma ben yanlıs anlamasım
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dante0668
kaba taslak olcak ama bu şekile benzerdi =)
http://img135.imageshack.us/i/buekilde.png/ akşamın 12sinde aklıma düştü ki :D daha öncedende yanıyordu sanırm bugün dikkatimi çekti
Düzenleyen dante0668 - 17 Ocak 2011 Saat 00:42 |
|
![]() |
|
o normal heral arac sankı kaygan zemınde gıbı bır ısaretmı bugun arkadsa bır arac bskmsays gıttım ondada yanıyordu benımkınde yok klavuzdada o ısaret hakkında bır bılgı yok sanırsam daha oncede bu konu hakkında bıseyler yazılmıstı ama benımkınde yanmıyor daha once yanıyormuydu
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dante0668
herkese iyi akşamlar..
bugün fark ettim aracımın kontağını açınca el freni, akü ve el freninin sol üst çaprazında motor bloğuna benzer sarı bi simge yanıyor aracı çalıştırdıktan 2-3sn sonra sönüyor önceden fark etmemiştim bu durumda bir arıza varmıdır yoksa normalmidir? teşekkürler... araç peugeot 206 hdi
Düzenleyen dante0668 - 17 Ocak 2011 Saat 00:24 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |