|
Nanocharger..Bilginiz Varmı? |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
Adil
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2008 Saat 10:30 |
|
ya beyler bayanlar acaba bu aleti duymuş görmüş tecrübe etmiş olanınız varmı?
asıl adresi www.nanocharger.net ama sayfa açılmadı bende şimdi..fakat goog larsanız bi çok sayfa açılıyor. yakıt tüketimini düşürücü performansı yükseltici olarak tanımlanıyo.. almayı düşünüyorum bi fikriniz varmı diye sizlere danışayım dedim |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bu konu daha önceleride başka yerlerde çok tartışıldı.saxo vts nickli abimiz ve sinan kardeşimin bu knuda derin bilgileri vardır.bilgilerini bizlerden sakınmayacakalrını umuyorum ;)
|
||
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bence boş bişe belli bir km den sonra devreye giriyormus duyduguma göre
|
||
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
serhat abi bilir..
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
arkadaslar arabam 98 model gtı 2 haftadır kullnıyorum sarfıyat konusunda degısıklık yok fakat arabanın motor sarsıntısı azaldı yokuslarda dah arahat cıkıyor ben faydasını gordum dıyebılırım...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
HER MOTOR VE ARABADA ÇOK ETKİLİ BİŞİ DEĞİL GENEL ANLAMDA 10 ÜZERİNDEN 3,5
|
||
Adil
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hobaa..hocam büyüksün..daha ilk bakışta bile daha güzel bişeye benziyo..biraz daha pahalı ama %40 yakıt tasarrufu diyor Düzenleyen DERAN_TUYNER - 13 Ağustos 2008 Saat 11:02 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yakıt tasarrufu dıye bırsey yok ya ben ınanmıyorum dah aaz gaza basıyorsun dıye ben kullnıyorum ya ufak farklar var ama ılla alıcam dıyorsan denemek ıcın kullnabılırsın satıcı fırmadan...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
YAKIT TASARRUFU YOK AMA BİLDİĞİM KADARIYLA İÇİ DOLUYOR VE UFAK ÇAPTA PERF ARTTIRIYOR ÇEKİŞİ BİRAZ ETKİLİYOR YÜKSEK DEVİRLERDE..ERDAL ABİ 306 GTİ DA KULLANMIŞTI
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
al al ıyı markadır...
|
||
SİNAN GTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 219 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı SİNAN GTI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
şimdi bu alet krankfıltresı taktıız hortuma baglanıyor ıcıne sıcak az yaglı sıcak havayı alıyor kendı yapısı cok ıyı ısı ıletken malzemeden yapılıyo hemen ıcındekı havayı sogutabılıyo ıcındede bıtane fıltre var yagını suzuyo ılk kalkısta motorun ıhtıyacı oldugu soguk havayı manıfolttan ıcerı yolluyo dur kalkın yasandıgı yerlerde zengın karısım (az hava cok yakıt)olayının onune gecerek yakıt tasarrufu saglıyo performans olayıda aracına gore degısıyo ama ole barız bı guc artısı olmuyo ve gaz ppedalının daha hıslı hale getırıyo cunku bırazdaolsa basınclı hava verdıgı ıcın yanmayı ıyıleştırıyo ıcındekı fıltre zamanla degısıyo perıyodık ufak bakımları vardır
|
||
Demir
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Verilen para nazarında getirisi
beni tatmin etmedi...Zaten öğle ahış şahım bir beklentimde yoktu..
Ama Sinanın yazdığı bir bir miktar farkı hissediyorsun...Daha basit bir düzeneklede aynı işlemi kişi aracı için handmade tarzı yapabilir....
ALLAH'tan 200 YTL bayılıp almamıştım... hehehe
|
||
SİNAN GTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 219 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı SİNAN GTI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
basıt bısey el yapımı olarak daha buyuk bı sekıldede yapabılırsınız sadece zahmetlı olur bıraz
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |