|
peugeot göral' da lpg dönüşüm kampanyası |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
sercinho
2. Vites 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2011 Saat 23:27 |
|
mrb arkadaslar bugun arkadaasımın arabasına lpg takdırdık ve ılk ızlenımlerım cok olumlu oldu reset dugmesı ıle bırlıkte goralda 1650 taktırdık ve arac benzından daha ıyı tepkıler verdı acıkcası gaza yuklenınce hıc bır sorun yok sımdılı bırde park sensoru hedıyesı var bılgılerınıze yenı baslamıs kampanya
Düzenleyen GökhaN - 05 Ocak 2011 Saat 09:48 |
||
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
||
C!N
1. Vites 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Hayırlı uğurlu olsun, sıkıntısız binmeniz dileğiyle...
Bu durum psikolojik olmasın sakın?
|
||
dukenukem82
2. Vites 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
marka neki 1650 olacak ?
|
||
sercinho
2. Vites 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
206 araca brc takdırttık be bırde benzın gostergesı ıcın reset dugmesı eklendı toplam 1650 oldu bırde 150 tl lık park sensoru hedıye taktılar
|
||
dukenukem82
2. Vites 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
|
|
hımmm o zaman iyi gibi hayırlı olsun |
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
göral peugeotun yetkili servisimi acaba? normalde istanbuldaki servisler lpg li araca bakmıyorlar bu yetkili servis ise bırakın bakmayı takıyor bile enteresan bir durum
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
dukenukem82
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
|
|
evet yetkili servis , demekki yerine göre değişiyor.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
evet bu durum benıde sasırttı. ama olay ne para kazanma olayı kendılerı takmıyor olsada emınım onlarda lpg lı araca bakmazlar...
ayrıca su reset dugmesı nedır? bılgı sahıbıysenız bıraz acıklarsanız bızde ogrenmıs oluruz. benzın gostergesının dusme olayı ıle alakalı sanıyorum...
|
||
Onur
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ankarada göral ve abc yetkili servis olmasına rağmen ikiside lpg takıyor ve lpg li araçlarada bakıyorlar bir tek tekoto bakmıyor o da fransızların zaten psa nın
|
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bir yetkili servis lpg li araca bakıyorsa istanbuldakiler başka bir peugeot yetkili servisimidir ya? geçen ısrar ettim açı peugeot için, müdürün arabası bile olsa lpg li almayız diyorlar bu nasıl çelişki anlamadım
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
boranaydogmus
2. Vites Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2010 Konum: Kırşehir/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 181 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı boranaydogmus
|
|
|
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
||
BAHTİYAR
1. Vites 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
reset düğmesi derken sürekli düşen benzin ibresini resetlemek için takılan role göralın indirim yapması şaşırtıcı piyasanın çok üstünde satıyorlardı demekki çark ettiler yazın sordum 1900küsür dediler brc için bende 2000 bin liraya dışarıdan prins taktırdım
|
||
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
zaten benzın gostergesıyle alakalı oldugu cok muhtemel.
o role vs sısteme ne baglandıysa o parca arıza yapıpta benzın pompasının calısmasına engel olursa o anda aracı bıle calıstıramayabılırsınız... o parca ne kadar kalıtelı bırsey veya ne kadar guvenlı oldugunu sorgulamak gerektıgı kanaatındeyım Düzenleyen cecoli - 05 Ocak 2011 Saat 19:28 |
||
sercinho
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
dugme demeyeyım yanlıs anlasılmıs goralda orjınal rapıdte takdırttık kendı kendıne benzın ıbresı ılk calıstırmada ıcınde ne kadar bnenzın varsa o halıne donuyor fakat yolda gıderken tekera ıbre arac benzınde gıderken dusuyor bunu her calıstırmada ıcındekı benzını normal olarak gosterıyor yanı kendı kendıne resetlıyor dugme yok servıste takıldı araca bır sakıncası olsa takmazlar o parca ıcın ayrı ucret aldılar yoksa onu takmadanda ıstersen cakıyorlar brc yı 1500 takıyorlar takdırmak ısteyenler takdırsın benım arakdasta cok pınpırıklı bırısıdır o bıle takdırttıysa herkes gonul rahatlı ıle takdıttabılır bugunde 150 km yakın yol yaptık hıc bır sıkıntı yok usta motor arızası yakmaz dedı %90
ayrıca lpg takılınca araca bakmazlar dıye bırsey yok kendılerı takıyor zaten oyle sacmalık olurmu yanlıs bılgı sanırsam |
||
dikhoron
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: Harita Mühendis Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
kardeşim büyük konuşmayayım ama ben göralda daha hayatta bişey yaptırmam .. tek orası kalsa ankarada hatta dünyada arabamı kullanmam bile .. ABC de ben taktırdım lpg yi ilgi alaka çok güzel kafa dengi çocuklar .. göralda takılacak bi küçük bişey için bile arabayı rehin alıyolar .. ilerde sorun doğacağını biliyorum göraldan dolayı hazırlıklı olun .. benim baskı balata bilmem ne onları göralda yaptırdım yok arkadaş berbat yani .. isterlerse bin tane kampanya yapsın her durumda onu bi yerden çıkartacaklardır ..
|
||
Bize Her Yer TRABZON
Bir Sevdadır Horon |
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |