![]() |
|
206 angel far arıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
Yusuf Tekoglu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 22 - Ocak - 1992 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: Çamlıca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf Tekoglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2011 Saat 22:01 |
||
slm arkadaşlar aracıma angel far arıyorum 1 çift çıkma veya sıfır olabilir uygun bişey arıyorum.elinde olan varsa yazabilir. İst.anadolu yakasında...
|
|||
Honda Gibi Gazlarım BMW Gibi Yanlarım...
Mercedes Vito 112 CDI VIP 34 CTC 01 |
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
bak altunizadede bb tuning var 3 4 ay önce yaklasık mix marka siyah tabanlı angel far için 225 tl fiyat vermişlerdi bi ara ellerinde kalmışsa düşünmeden al.
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
sem tuning var 200 - 210 lira civarı istersen iletişim numaralarnı verebilirim bende ordan aldım memnunum bu resimlerdeki farları ordan aldım
yorumlar lütfen Düzenleyen albaydemircan - 04 Ocak 2011 Saat 00:54 |
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
||
çok iyi fiyat ben aracıma taktırmadan önce çok araştırdımda o fiyata bulamadım. ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
||
hemde beyaz yanan angel lerden şu anda 199 liraya veren var
adreste 230 diyor ama cok rahat 200 e veriri banada 225 demişti 200 aldım Düzenleyen albaydemircan - 04 Ocak 2011 Saat 00:45 |
|||
![]() |
|||
kitay ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
||
arkadaşlar bende angel almak istiyorum aracım 2004 206 hdı farlar motorlu ayrıca h7 mtec zenon var zenonlarımıda kullanmak istiyorum fiyat ve kalıte bakımından ıyı önerilerinizi beklıyorum
|
|||
34 KİTAY 18
2004 206 HDI XT |
|||
![]() |
|||
||
yukadaki verdiğim linkte istediklerin var bende aracıma uyguladım şuana kadar problem yok
|
|||
![]() |
|||
kitay ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
||
bu ürünlerin garantisi varmı acaba linkte belirtmemiş ama far motorlarını kullana bilecekmiyim
|
|||
34 KİTAY 18
2004 206 HDI XT |
|||
![]() |
|||
Yusuf Tekoglu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 22 - Ocak - 1992 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: Çamlıca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Yusuf Tekoglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
çok tesekkürler hafta sonu iletşime geçicem
|
|||
Honda Gibi Gazlarım BMW Gibi Yanlarım...
Mercedes Vito 112 CDI VIP 34 CTC 01 |
|||
![]() |
|||
||
ben zaten 250 ye aldım. sem tuning dede şirketten bir abimin tanıdıgı var ben krom aradım oralarda bulamamıstım. siyah herkeste var diye ben krom taktım. Daha orjinal duruyor. |
|||
![]() |
|||
||
benimkilerde bugün kırıldı ben neyapacağım bilmiyorum.
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |