Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Duyurular, Şikayet, İstek ve Öneriler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - özel servis cinlikleri
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

özel servis cinlikleri

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tevfiközer Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tevfiközer Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: özel servis cinlikleri
    Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2010 Saat 19:09
bu yazimi okuyan arkadaslarin dikkatli olmasini istedigim için yazdim.pax otomotiv özel peugeot servisine aracimin debriyaj setini degistirmek için gittim.ve 5 saat beklemeyi göze aldim çünkü etraftan bisürü sey duyuyodum neyse konu su;arabamin kaputunu açik unutup liftle kaldirip tavana çarpmislar ve bana söylemeden sökülüp boyanmaya verilmis.yetismice anlasilinca söyleme geregi duydular.tekrar boyanip takildi 2günüm rezil oldu.araba satarken yok birseyi deyip sonra ortaya biseyler çikan ve feryat edip yemin eden insanlari anliyorum.ben birakip gitseydim boyayip banada söylemiceklerdi.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tevfiközer Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2010 Saat 19:16
benzer derdi olan arkadaşlar neolur buraya yazsınki hepimiz bilsin neyin ne olduğunu.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2010 Saat 20:24
aynen kardeşim servislerin en büyük pislikleri böyle şeyler 
Yukarı Dön
dukenukem82 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
04 - Aralık - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı dukenukem82 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2010 Saat 20:26
siteye kendinizi tanıtma bölümüne konu açın ,
geçmiş olsun gerçekten sinir bozucu bi durum.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2010 Saat 20:27
yuhhh be kardeşim bu ne terbiyesizlik peki zararını karşıladılar mı arabanın değer kaybınıda talep et kardeşim
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tevfiközer Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2010 Saat 13:17
sadece sag çamurluğumda ezik vardı onu düzeltirmisiniz dedim onu yapmışlar.bari 3-5 kuruş bişi indirin dedim demez olaydım bana ticaret ahlakından girdi kabataştan çıktı lanet olsun dedim ödedim çıktım hatta 6 ya böldürdüm vade farkınıda ödedim.dahada gitmem şapşal servislere.
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2010 Saat 13:35

bende bostancı ceren oto peugeot özel servisinde triger değiştirdim. fakat aradan bir kaç gün geçtikden sonra trigerin oradan araba yağ kaçırmaya başladı. bidaha götürdüm aracı eksantrik keçeleri değişecek dedi, silindir kapak contası değişecek dedi 400 tl masraf çıkardı, dedim triger değişirken yokdu ondan sonra oldu vs falan üzerine almadı sorumluluğu bende yaptırmadım. daha sonra araştırma yaptım ve tavsiye üzerine yurt motor sport'a gittim baktı arkadaşlar incelediler ve yağ tahliye tapasının gevşetilmiş olduğunu farkettiler ve sıktılar(ALLAH ONLARDAN RAZI OLSUN). para kazanmak için nede olsa birdaha oraya gideceğimi düşünerek tapayı gevşettiklerini düşünüyorum artık ceren otoya gitmem

Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2010 Saat 14:40
Orjinalini yazan: tevfiközer tevfiközer Yazdı:

sadece sag çamurluğumda ezik vardı onu düzeltirmisiniz dedim onu yapmışlar.bari 3-5 kuruş bişi indirin dedim demez olaydım bana ticaret ahlakından girdi kabataştan çıktı lanet olsun dedim ödedim çıktım hatta 6 ya böldürdüm vade farkınıda ödedim.dahada gitmem şapşal servislere.

dostum kusura bakma da öyle i olay yaşamışsın hala adamlara düzeltirnisiniz mi dedin abi sen böle yaparsan o adamlar aynı davranmaya devam eder azcık dişli olun hakkınızı arayın polisi arayın şikayetçi olun hakkınızı cahil cühela insanlara yedirtmeyin hangi ticaret ahlakından bahsediyor o adam senden 5 kuruş para almaması lazımdı o ''ahlaklı'' esnafın
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tevfiközer Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2010 Saat 15:24
LENOPE dogrusun ama polisi arasam ne değişirdiki sadece tutanak  tutulurdu diye düşündüm.yasal bir hakkım varsa tabiki yaparım ama sonuç alabileceğimi düşünmediğim için sineye çektim.varsa bir bilgin bende uygularım.resimleri falan var kanıt olarak yani.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2010 Saat 15:24
bunun bır benzerıde araclar bayılere getırılırken kı kazalarda da yapılıyor... acaba bunları yapan kısıler Allah a nasıl hesap verecekler. Rabbım boyle ınsanlara akıl fıkır ıhsan eylesın...

Düzenleyen cecoli - 31 Aralık 2010 Saat 15:29
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2010 Saat 15:26
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
selfat8 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı selfat8 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2010 Saat 15:36
kaymakamlık ve belediyelerde bu tur şikayetlere bakan birimler var ve büyük bir ihtimalle dükkanın ruhsatı yoktur bir şikayete bakar
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2010 Saat 15:55
geçti daha hiçbişey iddaa edemessin malesef tabiki yasal hakların var hemde nasıl bi bilsen fakat sen ödemeyi yapıp ayrıldığın için hiçbişey çıkmaz ordan o fotoların hiçbir hükmü yok ama eğer polis gelip tutanak tutup fotoları ekleseydin adamın canına ot tıkardın
geçmiş olsun artık inşallah bidaha başına gelmez gelirsede unutma müşteri herzaman haklıdır yaygara çıkart adam zaten korkudan ne yapacağını şaşırır
aracını n az da olsa bi değer kaybı oldu onu tazmin edebilirdin sen üstüne para vermişsin bide Allaha havale et artık
fakat resimleri de sakla yarın öbürgün arabayı satarken işine yarar dostum
bununla geçmiş olsun takma artık kafana allah san onu kat ve kat geri getirir
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 981 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 228 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3563 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49189 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 470 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 286 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 506 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 84 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4357 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1734 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 981 0 Just for Justice
konu icon Acil Yardım! 1.4 quicksilver stop ediyor son mesaja git 763 0 ozcank
konu icon 307 1.6 xt yürüyünce gelen ses son mesaja git 1747 11 Pejo58
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 28750 22 Pejo58
konu icon 407 ÇEKMİYOR son mesaja git 3669 6 Oyk2147
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26061 19 wolkan35
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 2495 5 yigitmustafa
konu icon 1.4hdi / 1.4tdci rölanti arızası yardım edin lütfe son mesaja git 234 0 omersardogan
konu icon Kolçak Montajı son mesaja git 871 0 2016active1.6Hdi
konu icon 508 Start-Stop Arızası P1A9C son mesaja git 2002 2 wolkan35
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
208adem1 2
SerkanPinar 2
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
ulamburias 2
Oyk2147 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English