|
206+ kullanıcıları |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
only_ozyy
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2010 Konum: iyi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı only_ozyy
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2010 Saat 23:28 |
arkadşlar aracım henüz 1000 kilometrede bile değil ancak sanki motor sesi biraz fazlaymış gibi geliyo...sağ ön taraftan dizel motoru kadar olmasa da daha sesli çalışıyor...acaba bana mı öyle geliyor yoksa normal mii... kullanan arkadaşlardan yorum almak istedim...ses içeri fazla gelmiyo çok az duyuluyo...motor daha sesssizdi sanki....pinpirik mi yapıyorum nedir:))) araç öksürse acile götürecem valla....
|
|
Kürşad'ın narasıyla indik Tanrı Dağından, ruhlarımızı kandırdık Orhun'un kaynağından
|
|
aspava
1. Vites 25 - Nisan - 1962 Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2010 Konum: B.paşa kocatepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
soguk ken yapar. ısınca da aynı bakbakalım.arabanın resimleri varmı.
|
|
only_ozyy
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2010 Konum: iyi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı only_ozyy
|
Kürşad'ın narasıyla indik Tanrı Dağından, ruhlarımızı kandırdık Orhun'un kaynağından
|
|
only_ozyy
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı only_ozyy
|
heytt be daha 100 km bile deildi bu resimde :))) plakasız dolandık o kadar...
|
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kardeşim araban çok güzel maşşallh allah kaza bela vermesin
ben serviste bi usatadan şunu duymuşstum ama nekadar doğru bilemiyorum 206 ların benzinlileri dizellerinden daha sesli demişti şaşırmıştım bende dizel kullanıyorum benimkindede her dizelde olduğu kadar ses var
ama senin aracındaki sesi bilmememkle beraber daha çok yeni bir araç eskiler motor açılmadı der gerçi bunlar artık öyle değil ama 1000km bakımına gir bence düzelir yada sana öyle geliyor olabilir takma kafana
ayrıca imzanı çok beğendim
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sadece pinpiriklikten geliyor sana araçta bişey olacağını sanmıyorum bende ilk aldığım zaman geceleri yatamaz hale gelmiştim ama baktımki herşey çok şükür normal
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
demircan sana olan durum hepimize oldu olmadı diyen yalan der.
zaten olmayan adamda bu foruma girmez :)
|
|
only_ozyy
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı only_ozyy
|
valla sanırım biraz fazla düşüyorum üstüne:))) sıfır araçlarda 1000 km bakımı var mı ? 2500 km de bakım var diye biliyorum....
lanope dostum saolasın...imzanın devamı var da uzun olur diye yazmadım |
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |