![]() |
|
2006 206 1.4 hdi FELİNE |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
lastkeys ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2010 Konum: ankara-cebeci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2010 Saat 19:44 |
arkadaslar aracımı satıyorum .ozellıklerını kısaca yazayım ama bılınclı musterıler bılıyordur zaten.
8 aırbag
abs
dıgıtal klıma
4 cam otomatık
uzaktan kumandalı merkezı kılıt
far ve yagmur sensoru
dıreksıyon kumandalı cd calar
sıgara ıcılmedı vs vs..
124500 km.
trıger setı,mazot fıltresı dahıl tum fıltreler yenı degıstı.contınental lastıkler yenı,aku yenı..ıcı dısı tertemız.
gelelım degısen ve boyanan parcalara:) bendeyken sol camurlugu degıstırdım ve arka camurluk ve arka kapı kucuk lokal olarak boyandı .daha onceden kaput ve sol camurluk degısmıs buyuk kaza sonucu degıl.bendeyken degısen parcaların resımlerı mevcut.alıcı olmak ısteyen arkadaslar bana ulasırsa her turlu yardımcı olurum.
ankara- yasın-532658 69 20
gumus grı- fıyat 18000 tl
resım yukleyemedım kusura bakmayın
Düzenleyen lastkeys - 23 Aralık 2010 Saat 20:53 |
|
206 1.4 hdı felıne
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fiyatın nedir acaba? renginide yazarsan daha iyi olur.
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hayırlı satıslar...
|
|
![]() |
|
fiyatı yazsaydın daha iyi olurdu dostum
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar kardeş ama bi fiyat yaz
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
lastkeys ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2010 Konum: ankara-cebeci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
kusura bakmayın arkadaslar ınternette pek ıyı sayılmam gereklı duzenlemeyı yaptım yenıden ... |
|
206 1.4 hdı felıne
|
|
![]() |
|
tamam sımdı aracını gorduk :) aracın guzel gorunuyor...
|
|
![]() |
|
tesekkurler sukur olsun bı sıkıntısı yok
|
|
206 1.4 hdı felıne
|
|
![]() |
|
fiyat uygun feline bu boru değil
|
|
![]() |
|
aslında memnunum aracımdan ama evlencem para gerek :(
|
|
206 1.4 hdı felıne
|
|
![]() |
|
hayırlısı olsun
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
fiyat güzel.vitesin önüde cd dolmuş Maşallah...kanayan yara.bir usb girişi olaymış keşke.
arabada tek satır ekran var,yol bilgisayarı var yazmışsın? |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
tek satırda bi nevi yol bilgisayarı oda kendi çapında bişeyler söylüyor 2000 model opel astralarda da yol bilgisayarı yazıyorlar ama sadece saat tarih ve derce gösteriyor bildiğim kadarıyla
Otomatik Uzun Far Sistemi yazmışsın bide diz hava yastığı yamışsın aynı araç bende de var ama o dediklerin yok bide Airmatic ne oluyor kardeş Düzenleyen LANOPE - 23 Aralık 2010 Saat 23:26 |
|
![]() |
|
maşallahı var çok temiz hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
airmatic,
şu jiplerdeki indirme,kaldırma olayı var ya o işte... ![]() |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
hımmmm güzelmiş ama bizde yok bizimki imanmatik :))
|
|
![]() |
|
phaselispa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bu araç daha öncede satıştaydı. 2 ay önce almadan önce şuanki arabamla bunun arasında kalmıştım.
siyah diye kendi aracımı almıştım. hayırlı satışlar...
|
|
2005 PEUGEOT 206 FELİNE 1.4 HDİ
Dahi anlamıdaki de ayrı yazılır Alex "De" Souza |
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
evet ıkı ay once de satmayı dusunmustum ama elıme bı yerden para gecmıstı ıdare etmıstım bı sure ama buraya kadar cunku gercekten para gerekıyo.ayrıca elestırı de bulunan arkadas da haklı ama nette cok ıyı olmadıgımı soyledım muhtemelen ılanı verırken ozellıklerı yanlıs ekledım.ama sonucta bu felıne modelı ve bu formu okuyan arkadaslar olaya hakım.aracta ne var ne yok benden daha ıyı bılırsınız degıl mı ? saygılar |
|
206 1.4 hdı felıne
|
|
![]() |
|
biz senden iyi biliriz veya bilemeyiz...bilemeyen arkadaşlar yanılmasın diye yazdık.
neyse önemli değil.hata olabilir. araban benimkiyle aynı,rengine kadar.hayırlı satışlar.umarım en kısa zamanda satarsın kardeşim.Allah gönlüne göre versin. |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |