![]() |
|
Laz şiveli navigasyon |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
higungor ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2009 Konum: Fatih - İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2010 Saat 20:56 |
535 3032966
2005 307 xt |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uuuiiiiyyyy ula bu uşak pizim hemşeridurrrr daaa :DDD
bende gulmenın doruguna geldım sadakallahülazimmm :DDD Düzenleyen cecoli - 23 Aralık 2010 Saat 21:02 |
|
![]() |
|
higungor ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2009 Konum: Fatih - İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
süper yapmışlar bende olsa gülmekten kaza yaparım
![]() |
|
535 3032966
2005 307 xt |
|
![]() |
|
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hız sınırı geçtun poku yedun :D
|
|
![]() |
|
ha pu navıgasyondan pı tane edunmek lazum daa :DD
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
seviyorum yaaa memleketimi o taprakları karadenizin muzip ve eğlenceli insanları allah razı olsun :)))
|
|
![]() |
|
bakıyorum gogsun kabardı :)) ya bu hamsıler hep boyledır... eh bızde hamsı koyluyuz ıcabındaa.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
EE o zaman çözersiniz bizlere birertane bu cihazdan :)))
|
|
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
yaw bu navıgasyonu anlamadım hıc :D arastırıyorum ama oyle anlatılmamıs tam bılen varsa soylesın yaw bu nasıl calısır harıtayı kendımız mı yukluyoruz ben alacam bıtane de ıse yarar mı yaramazmı herangı bı navıgasyon cıhazı alsak kendımız harıta atabılırmıyız yoksa ıcınde neyse onumu kullancaz bıde nasıl yerımızı tam olarak bılıyor:d
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
süper
|
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Al birader al kesinlikle tavsiye ediyorum. Ben telefonumda kullanıyorum navigasyon özelliğini NDRIVE isimli programı yükledim. Adana'da bilmediğim yerlerde varmış :)))) Uzun yolda bilmediğin şehire gittiğinde felan çok işe yarıyor. Cihazı alınca zaten harita içinde yüklü geliyor. Ayrıca cihazı satan firmaya göre harita güncellemeleri ücretsiz olabiliyor. Benim en tuttuğum program NDRIVE tabi gps firmalarından hangisi ndrive ile geliyor ona bakmak lazım. |
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
anladım kardeşim cok saol bılgı ıcın ama bırınde varmıs ıkıncı el ona da yuklebılırmıyız kı
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
![]() |
|
Benim telefonda İGO var sabit radarların yerini gösteriyo
![]() |
|
535 3032966
2005 307 xt |
|
![]() |
|
ya bende alıcam bu ara kafaya koydum ama arabada nereye monte etmek lazım onu bilemedim alacağım modeli sizede öneriyorum fikir sizin ben biraz araştırma yaptım en çok hoşuma giden bu bluetooth ve fm transmitter bile var aracın hoparlörlerinden duyuyorsun falan filan alacam almasına ucuzda ama arabada nereye koymak lazım onu bilemedim sökmeye vidalamayada gerek yok cama vantuzlanıyor reklam gibi oldu ha:))) yürürkende kullanılan alıp cebine koyulabilen çok güzel bir olay keşke araçlarımızın orjinalinde olsa ama 10 sene sonra belki tüm araçlarda olur
http://www.hepsiburada.com/Liste/piranha-patriot-43-inc-gps-navigasyon-sistemi/ProductDetails.aspx?productId=otpirpatriot43&categoryId=257643#Gorseller
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
İGO haritası kullanıyormuş
![]() |
|
535 3032966
2005 307 xt |
|
![]() |
|
hacı İGO haritası ne oluyor
|
|
![]() |
|
3 adet içerik sağlayıcı var. TeleAtlas,
1 başarsoft(yurtiçinde en iyisi) 2Teleatlas(yurtdışında iyi, yurtiçi vasat) 3navtürk(kötü)
|
|
535 3032966
2005 307 xt |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |