![]() |
|
En iyi Akaryakıt Firması ??? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2010 Saat 19:01 |
Lütfen Aşağıdaki Konuyu Tamamen Okuduktundan Sonra oylamaya Geçelim
Bence Bunu Yayalım .. Sene sonuna kadar aşağıdaki 3 petrol şirketlerinden
BENZİN ALMAYALIM: TOTAL - SHELL - BP (total fransız, shell ve bp ingiliz diğerleri Türk firmaları ) Bi Düşünün! En büyük 3 petrol şirketi benzin satamadığı takdirde fiyatları zorunlu olarak düşürmek zorunda kalacak ve bu da hemen fiyat indirme savaşını tetikleyecektir.
Hedefimize ulaşabilmek için ise milyonlarca TOTAL - SHELL - BP müşterilerine ulaşmamız gerekiyor. maillerle de yayalım .. YAPILMASI GEREKEN ŞU! TOTAL - BP - SHELL benzin istasyonlarından ALMAMALIYIZ Peki Şunu biliyor muydunuz ?_?
Petrol
ofisi de yabancıların artık. Atatürk'ün kurduğu hatta amblemini
ağzından alev çıkan kurt olarak tasarladığı PO'yu önce Aydın doğana
yabancı bir ortakla sattılar sonra Aydın doğan tamamını yabancılara
sattı.
Düzenleyen albaydemircan - 22 Aralık 2010 Saat 19:18 |
|
![]() |
|
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İlk katılım benden :))
|
|
![]() |
|
![]() |
|
eyvallah |
|
![]() |
|
güncel
|
|
![]() |
|
dikhoron ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: Harita Mühendis Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
bu yazıyı yayalım arkadaşlar .. maille facele .. belki size göre en iyiler onlar (bana göre değil de) ama bizim mağduriyetimiz de gözden kaçmamalı ..
|
|
Bize Her Yer TRABZON
Bir Sevdadır Horon |
|
![]() |
|
marasov ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2010 Konum: öğretmen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() |
|
![]() |
|
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Paramız ne kadar içeride fazla kalıyorsa ben ondan alıyorum !
|
|
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
|
![]() |
|
opetten şaşmam
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
opete devam destekliyorum arkadaşlarımada yayıyorum
|
|
![]() |
|
dikhoron ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: Harita Mühendis Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
benzini opet, gazı da milangazdan alıyorum ..
|
|
Bize Her Yer TRABZON
Bir Sevdadır Horon |
|
![]() |
|
TURAN61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Nisan - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
opet.zaten evimin dibinde
![]() |
|
2003 Peugeot 307 XS 3k (RC Style) 22EC327
05073069083 KDC! Yokohama,Kenwood,Sparco...Güncelleniyor.. |
|
![]() |
|
ben opetcıyımmmm :))
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
herkes opet demiş ama opet,PO dan alıyor yakıtı.PO ya haksızlık olmuş biraz...
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
higungor ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2009 Konum: Fatih - İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
ne zaman PO'dan yakıt alsam Antipollition fault hatası veriyor.
OPET ten şaşmam
|
|
535 3032966
2005 307 xt |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
sen istasyonun suçunu PO ya maletme bence.temiz yerden almak lazım
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
bende opetteyim
|
|
![]() |
|
higungor ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2009 Konum: Fatih - İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
2 ayrı PO dan denedim ama sonuç aynıydı, belkide bana öyle denk geldi bilemiyorum ama opetten aldığım zaman sıkıntı yok
|
|
535 3032966
2005 307 xt |
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
aslındas bir kaçgün akaryakıt istasyonlarına kitmeme eylemi yapılsa çok güzel olur mazot aldı başını gidiyo 1 ayda 23 kuruş zam geldi bune ya habire kaktırıp duruyolar vergi vermekten başka birşey yapmıyoruz yurt dışında mazot 1 tl biz alıyoruz 3,23 bide diyolarki ab ye giricez bok giricez ab ye girmek için 1 tır ekmek yemeleri lazım |
|
![]() |
|
ANKET GÜNCEL
|
|
![]() |
|
ab ye gırsek ne olcakkı devlet bu kazancından feragat edecegınımı sanıyorsunuz... etse bıle baska bır yerden gecırır yıne hedefıne ulasır aynı hesaba gelır yanı :DDD ne kadar acıklı degıl mı ? gırecegını bılerek yasıyoruz ve hıcbırseyde yapamıyoruz. gırmesıne alısmısız cıktımı rahatsız oluyoruzz :DD
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |